سرهنگ حسن دانایار روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به وضعیت توپوگرافی و کوهستانی بودن مسیرهای ارتباطی این استان اظهار داشت: عدم آنتندهی تلفن همراه باعث گلایمندی بسیاری از شهروندان و رانندگان به ویژه حین بروز تصادفات رانندگی شده است.
وی بیان کرد: بسیاری از خانواده ها می گویند به دلیل نبود آنتن دهی تلفن همراه مجبور هستند مسافت طولانی را طی کنند تا بتوانند ارتباط برقرار کنند.
وی اخلال در تردد در جاده های استان در این فصل سال را یادآور شد و بیان کرد: اصلاح نقاط حادثه خیز و بحران زا باید در اولویت قرار گیرد.
بیشتر بخوانید:
سطح ایمنی جاده های کهگیلویه وبویراحمد پایین است
وزیر ارتباطات: پوشش آنتن نقاط کور و حادثه خیز جادهای شناسایی و رفع میشود
نقاط حادثهخیز؛ معضل جدی در جادههای کوهستانی کهگیلویه و بویراحمد
دانایار تصریح کرد: به رغم اقدامات انجام شده در رفع نقاط حادثه خیز، کهگیلویه و بویراحمد با توجه به ویژگیهای جغرافیایی پیچیده و وجود جادههای کوهستانی و گردنههای برفگیر، همواره با چالشهای جدی در حوزه ایمنی جادهها مواجه است.
رئیس پلیس راهور کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فعالیت شبانه روزی نیروهای گشت جادهای پلیس گفت: همکاری همه دستگاه ها در مدیریت حوادث جاده ای لازم است.
بیشتر بخوانید:
تقویت زیرساخت های جاده ای مطالبه نخست کهگیلویه و بویراحمد از دولت چهاردهم
هفت نقطه حادثه خیز در محورهای ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد ایمن سازی شد
تصادفات فوتی جاده جدید پاتاوه - دهدشت رو به افزایش است
بر اساس برآوردها هزینه هر کیلومتر بهسازی و آسفالت راههای اصلی در این استان حدود ۲ تا سه برابر دیگر استانهاست.
از مجموع حدود ۶ هزار کیلومتر راه موجود در این استان چهار هزار کیلومتر آن راه های روستایی است.
کهگیلویه وبویراحمد ۶ هزار و ۱۳۹کیلومتر جاده اصلی، فرعی و چهارخطه دارد که از این میزان پنج هزار و ۴۲۰کیلومتر آن فرعی و روستایی است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی ۷۲۶هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان ، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.
کهگیلویه وبویراحمد با بیش از ۱۶ کیلومتر مربع یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.
نظر شما