کاهش اثرات ناترازی انرژی در صنعت نیازمند بکارگیری راهکارهای منطقی است

بوشهر-ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: با هدف کاهش اثرهای ناترازی انرژی بویژه در حوزه برق و گاز در صنعت نیاز است راهکارهای منطقی بکارگیری شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا انصاری روز پنجشنبه در گردهمایی معاونان فنی شرکت‌های شهرک‌های صنعتی کشور در بوشهر افزود: استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه شهرک‌ها و زون‌های تخصصی انرژی خورشیدی می‌تواند کمک شایانی به رفع این ناترازی داشته باشد.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از دانش روز و تخصیص بهینه منابع یادآور شد: مدیریت صحیح برای هزینه‌های بالای ایجاد زیرساخت‌ها در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مورد تاکید است.

معاون زیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت مدیریت و کنترل پروژه‌ها و برنامه‌ریزی صحیح در ایجاد، اجرا و بهره‌برداری به موقع از پروژه‌های زیرساختی، اظهار کرد: عدم برنامه‌ریزی صحیح و کنترل پروژه می‌تواند زمینه‌ساز بروز بسیاری از اختلاف‌های پیمانکاری و دعاوی حقوقی شود.

انصاری افزود: در جذب، توسعه و بکارگیری نیروی انسانی باید از مشاوران بیرون سازمانی بهره‌مند شویم و بپذیریم که همان‌طور که به یک پزشک خوب نیاز داریم، به متخصصین علوم اجتماعی نیز نیازمندیم.

وی گفت: هنر این است که با درک واقعیت‌های موجود، راه‌حل‌های مناسب را پیدا کنیم؛ چراکه امروزه سیستم‌سازی در منابع انسانی یک تخصص است.

انصاری ادامه داد: سازمان صنایع کوچک باید مسیری برای آینده طراحی کند و نگاه به گذشته دیگر کارساز نیست.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: همچنین باید از ظرفیت شرکت‌های خدماتی شهرک‌ها به نحو مطلوب استفاده شود، زیرا این شرکت‌ها ظرفیت‌های قابل توجهی دارند و می‌توانند به عنوان بازوی اجرایی مؤثر برای سازمان و شرکت‌های استانی عمل کنند.

وی با اشاره به اهمیت برخورداری شهرک‌های صنعتی از امتیاز مشابه پارک‌های فناوری در قانون مالیات بر ارزش افزوده یادآور شد : باید تلاش کرد تا سهمی از مالیات بر ارزش افزوده که صاحبان شهرک‌های صنعتی، یکی از مهم‌ترین پرداخت‌کنندگان این مالیات هستند، به این شهرک‌ها اختصاص یابد.

معاون وزیر صمت افزود: نوآوری و تحولی که در مفهوم چرخه عمر سازمان مطرح می‌شود، باید حول محور عمق‌بخشی به فعالیت‌ها و ایجاد تنوع باشد.

وی گفت: ایجاد زنجیره‌های ارزش و توسعه تکنولوژی و نوآوری‌های تکنولوژیک می‌تواند مصداق‌هایی از این تحول باشد.

انصاری تصریح کرد: در شهرک‌های صنعتی باید مسیر موفقیت‌آمیز شهرک زیست فناوری بوشهر را که با همکاری شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان آغاز شده، ادامه دهیم.

وی گفت: سازمان باید در ادامه حیات خود با نگاه تکنولوژیک نقش‌آفرینی کند.

انصاری افزود: می‌توان یک شرکت پروژه در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر ایجاد کرد که با سرمایه‌گذاری در طرح‌های یوتیلیتی، منابع را تجمیع کرده و از سود حاصل از آن، سهم استان‌ها را پرداخت کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha