داریوش فرمانی عصر شنبه به ایرنا، گفت: در بازدیدی که اخیرا از شهرهای منطقه اقلیم کردستان عراق از جمله استان گرمیان، سلیمانیه و دیگر شهرها داشتیم، جلساتی با حضور مدیرانکل گردشگری و بخش خصوصی در حوزههای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه با اشاره به اهمیت معرفی ظرفیت گردشگری کرمانشاه افزود: در این جلسات که برای برگزاری نمایشگاههای صنایعدستی هم کشور و هم خاص استان کرمانشاه در اقلیم بود، خوشبختانه با پیگیریهایی که انجام شد، موفق شدیم موافقت ۵۰ غرفه رایگان صنایع دستی در نمایشگاه برای هنرمندان در استان کرمانشاه را اخذ کنیم.
فرمانی با بیان اینکه صنایعدستی کرمانشاه نمادی از فرهنگ و هنر این استان است و علاوه بر فروش در کشور خریداران خارجی دارد، تصریح کرد: اخذ غرفه رایگان، در بحث بازاریابی و فروش محصولات، کمک ارزندهای برای صنعتگرانی است که در این حوزه فعال هستند و در این نمایشگاهها شرکت میکنند.
او با تاکید بر اهمیت بالای صنایعدستی در ترویج فرهنگ و تاریخ کرمانشاه، گفت: این نمایشگاه صنایعدستی در شهر کلار که شهری پر جمعیت است، در بهمن ماه برگزار خواهد شد .
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه با عنوان اینکه کرمانشاه غنی از فرهنگها و هنرهای ناملموسی است که باید برای معرفی آنها از هر فرصتی استفاده کرد، افزود: برای ثبت میراث ناملموس بین استان کرمانشاه و همچنین اقلیم کردستان عراق رایزنیهایی انجام گرفت، برای به نتیجه رسیدن این بحث، ثبتهای جهانی اسب کرد و ثبت محور ساسانی هم نیازمند انجام پیگیری است.
وی تصریح کرد: ما رایزنی های لازم را انجام میدهیم که عراق هم بتواند این موضوعات ناملموس را در حوزه کشور عراق به ثبت ملی برساند که انشاءالله هردو کشور به اتفاق ثبت جهانی آن را به انجام برسانیم.
فرمانی در پایان تصریح کرد: بسیاری از مسائل در حوزه گردشگری، بهخصوص در بحث سفرهای هوایی و زمینی چالشهایی وجود داشت که شناسایی شد و تصمیمات خوبی برای رفع این مشکلات هم از طریق وزارتخانه هم مسوولان استانی در حال پیگیری است.
نظر شما