سعید بابایی روز یکشنبه به ایرنا افزود: این بچه ماهیان با میانگین وزن ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم در قفس های مستقر در دریاچه سد زاگرس متعلق به بهره برداران شرکت تعاونی رخشان کلهر رهاسازی شدند.
وی با بیان اینکه روند رهاسازی بچه ماهی از اول تا پایان آذر ماه ادامه دارد، تصریح کرد: تعداد ۱۰ بهره بردار در سد زاگرس با ظرفیت تولیدی ۲۵۰ تن مشغول به فعالیت هستند.
به گزارش ایرنا، در شهرستان گیلانغرب سه مزرعه پرورش ماهی سردابی قزل آلا و یک مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در مجموع با ظرفیت ۸۰ تن فعالیت دارد که سالیانه ۸۵ تن تولیدات این مزارع است.
همچنین طرح پرورش ماهی در قفس نیز با ۱۰ بهره بردار با ظرفیت اسمی سالیانه ۲۰۰ تن در سد زاگرس واقع است که سالیانه بیش از ۴۰ تن ماهی گرمابی در داخل سد زاگرس برداشت و روانه بازار مصرف می شود.
سد زاگرس اولین و بزرگترین سد قوسی و خارج از بستر کشور است که با هدف توسعه اراضی مستعد دشت های گیلانغرب و قصرشیرین به میزان ۹ هزار و ۸۰۰ هکتار، توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه با ایجاد اشتغال مولد، توسعه باغ ها، شیلات، صنعت گردشگری و تامین نیازهای زیست محیطی احداث شده است.
گیلانغرب در غرب کرمانشاه افزون بر ۷۲ هزار نفر جمعیت دارد.
در پروژههای پرورش ماهی در قفس استان کرمانشاه انواع گونههای پرورشی ماهیان گرمابی و سردابی پرورش مییابد.
هم اکنون در سدهای جامیشان سنقروکلیایی، زاگرس گیلانغرب، شهدای گمنام سرپل ذهاب و پیوند بیستون پارس قصرشیرین طرح پرورش ماهی در قفس در حال انجام است.
نظر شما