به گزارش یکشنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه آزاد اسلامی، محمد مهدی طهرانچی روز یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ در نشست هماندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: شرایط حاکم بر دنیا شرایط سختی است. غربیها خود را برای ورود به مرحله پنجم انقلاب صنعتی آماده میکنند. در این مرحله انسان محور انقلاب صنعتی است که میخواهند با توسعه پایدار و تابآوری، برای اولین بار در پیوند با ماشین زوجیت جدیدی خلق کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مقاومت امروز صرفاً یک مقاومت سیاسی و نظامی نیست، بلکه یک مقاومت فکری با محوریت رهبر انقلاب است. در مقابل نیز نظام کفر به رهبری آمریکا ایستاده است.
وی افزود: برخلاف برخی تعابیر که ترامپ را دیوانه خطاب میکنند، نظام آمریکا کاملاً هوشمندانه از وجود ترامپ استفاده میکند. نشانهاش هم این است که در نظام مرد سالار آمریکا هر موقع خواستهاند، ترامپ رای بیاورد، یک زن را به عنوان رقیبش معرفی کردند.
عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: هر موقع میخواهند ترامپ را به عنوان رئیس جمهور معرفی کنند، حزب مقابل هم همراهی میکند. برای مثال، چون ممکن است پیرمرد فراموشکاری مانند بایدن رای بیاورد، حتی او را هم کنار میگذارند.
طهرانچی یادآور شد: ترامپ به بریکس اخطار داده که اگر در مقابل دلار بایستید، عوارض را ۱۰۰ درصد افزایش خواهم کرد.
وی تاکید کرد: برخی توئیت میزنند که چرا ما باید به سوریه برویم!؟ این تحلیلها در ابتدای حضور داعش در منطقه هم ارائه میشد، البته به تدریج اشتباه بودن آنها روشن شد. امروز به شکل دیگری قوت گرفته و دوباره مطرح شده است.
طهرانچی گفت: حوادث را نباید جدا از هم ببینیم. رهبری در دیدار ۱۳ آبان با دانشآموزان فرمودند که اگر ما در علم و فناوری جلو بودیم، غزه و ضاحیه پیش نمیآمد. پاسخ این حوادث در دانشگاه است. ۲ جریان در آموزش عالی وجود دارد. یک جریان که به دنبال مدرنیته است. این جریان در بدنه دانشگاهی متکثر بوده و جریان فکری غالب است و سالهاست دانشگاه را در دست گرفتهاند. این جریان ابایی ندارند از اینکه مانیفست خود را اعلام کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در کتاب فراستخواه آمده است که بعد از کودتای مرداد ۱۳۳۲ بهترین زمان تاسیس دانشگاه در ایران رقم خورد. در مقابل آن، جریانی قرار دارد که مشرب فکری رهبری را دارد. در کتاب ذکر شده است که وقتی اولین خواننده با لباس نیمه برهنه در زمان رضاخان اولین کنسرت را اجرا کرد، توفیقی برای جریان آکادمیک و زنان ایجاد شد و پس از انقلاب، جمهوری اسلامی نگاه اورتودکسی داشته است. نویسنده در ادامه کتاب هم نهاد روحانیت را میزند.
وی افزود: آبشخور فکری جریان انقلابی اندیشه رهبر انقلاب است. ایشان رهبری فکری این جریان را دارد.
طهرانچی تصریح کرد: نیچر سال ۲۰۰۵ مقالهای منتشر کرد که بر اساس آن، مرجعیت علمی در حال بازسازی دوباره در ایران است. در این مقاله آمده است که اغتشاش سیاسی و تحریم اضافی میتواند مانع این جریان شود. این مقاله سال ۱۳۸۴ منتشر شد، سپس در سالهای ۸۸، ۹۸ و ۱۴۰۱ شاهد اوج اغتشاش در دانشگاهها بودیم. برنامهشان ایجاد فاصله بین استادان دانشگاه و دانشجویان با نظام اسلامی بود. مهمترین هدف اغتشاشات ۸۸ جدا کردن جامعه دانشگاهی از رهبری بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سال ۹۶ با ورود رهبر معظم انقلاب در مسئله دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه در بین ۲ جریان به نقطه مقابل در صف مدیریت گذار کرد. دانشگاه آزاد اسلامی در این مدت مسائلی جدی را پشت سر گذاشت. سعی ما این بود که همواره هماهنگ و همافزا با جریان انقلاب حرکت کنیم. اعتقاد ما این است که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نقش موثری در این جریان دارد و حضور شخص حجت الاسلام والمسلمین رستمی در این شرایط، تحولآفرین بوده است.
نشست هماندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و دانشگاه آزاد اسلامی با حضور حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و نهاد نمایندگی رهبر انقلاب در محل این نهاد برگزار شد.
نظر شما