۱۲ آذر ۱۴۰۳، ۹:۰۰
کد خبرنگار: 992
کد خبر: 85677072
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولیدات علمی دانشگاه خلیج فارس ۲۸درصد افزایش یافت

بوشهر- اینا- معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس گفت: به لحاظ برون دادهای علمی براساس داده های برگرفته از پایگاه معتبر اسکوپوس مجموع تولیدات علمی این دانشگاه از ۳۴۷ مورد در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۴۴۴ مورد در سال ۲۰۲۴ با رشد ۲۸ درصدی مواجه شد.

محمدرضا گل بهار حقیقی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: حاصل تمرکز بر بکارگیری پتانسیل های تخصصی پژوهشگران در حوزه صنعت و جامعه نیز سیاستگذاری دانشگاه در راستای کیفیت گرایی در زمینه تعامل سازنده با حوزه صنعت به انجام طرح های پژوهشی با راندمان بالاتر منجر شده طوریکه سرانه مبلغ هر طرح از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال پارسال به دو میلیاردو و ۵۸۰ میلیون ریال ۸۴درصدی افزایش یافت.

وی تصریح کرد: اهمیت استراتژیک حوزه دانشگاه خلیج فارس و سیاستگذاری در زمینه خلیج فارس پژوهی که به نوعی برند سازی این دانشگاه را نیز در پی خواهد داشت ازذبرنامه های سالیان گذشته تاکنون بوده طوریکه امسال نیز ۱۲ مورد برونداد علمی در این راستا ثبت شده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس ادامه داد: نگاهی به داده ها و آمار ثبت شده در سامانه پژوهشی دانشگاه از ابتدای امسال تاکنون نشان دهنده ثبت ۶۶ مقاله ارایه شده در کنفرانس های علمی و ۱۰۳ مقاله نمایه شده در پایگاه ای اس سی در سالجاری است.

تولیدات علمی دانشگاه خلیج فارس ۲۸درصد افزایش یافت

گل بهار حقیقی یادآور شد: افزایش هشت هسته فناور ، پنج واحد فناور ، ۹ محصول فناور و یک شرکت محصول دانش بنیان به تعداد گذشته به طوری که فراوانی تجمعی هر یک از موارد فوق به ترتیب به ۲۸، ۳۷، ۲۲۰ و ۱۴ مورد رسیده است که این مهم نیز بیانگر رشد عملکرد دانشگاه در بعد فناروری در کنار پژوهش است.

وی گفت: تصویب و تاسیس مرکز علم سنجی و تشکیل شورای راهبردی این مرکز در راستای سیاستگذاری علم و فناوری دانشگاه و پیشبرد سند چشم انداز آن از دیگر اقدامات دانشگاه خلیج فارس است.

گل بهار حقیقی افزود: یکی از سیاست ها و برنامه های هر دانشگاه جامعی پشتییبانی پژوهشگران و مخاطبان خود با ارایه انواع منابع و خدمات اطلاعاتی جامع و به روز به آنان و فراهم سازی شرایط تولید بروندادهای علمی باکیفیت و دارای استاندارد های لازم ملی و بین المللی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس اضافه کرد: در این راستا با تلاش مجموعه کتابخانه مرکزی دانشگاه ، دو سامانه تامین منابع الکترونیکی لاتین گیگالیب و دانش لینک و پایگاه های اطلاعاتی فارسی مگ ایران ، سیویلیکا و موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ، همچنین دو نرم افزار ایثنتیکیت و گرامرلی و سامانه همانند جوی ایرانداک ، خریداری و فراهم شده و در اختیار پژوهشگران قرار گرفته است.

وی گفت: تامین و اختصاص اعتبار چهار میلیارد ریالی به منظور خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز با توجه به نیازسنجی تخصصی ، پایش و اولویت بندی نیازهای جامعه دانشگاهی برای خرید کتاب های علمی و روزآمد در راستای سیاست مجموعه سازی متوازن و به روز کتابخانه مرکزی طی یکسال اخیر به افزایش یکهزار و ۵۸۲ عنوان و یکهزار و ۹۷۷ نسخه کتاب فارسی و لاتین به مجموعه منابع منجر شده است.

گل بهار حقیقی ادامه داد: تاکید بر فرایند دقیق ارزیابی و پالایش نسخه های دریافتی بخش انتشارات دانشگاه خلیج فارس نیز افزایش کیفیت آثار منتشر شده و در دست انتشار را به همراه داشته است.

وی افزود: این امر باعث شده تا در چهل و یکمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران یک اثر شایسته تقدیر و برگزیده با عنوان « جیره نویسی آبزیان» ترجمه ابراهیم ستوده عضو هیات علمی این دنشگاه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال جاری به افتخارات دانشگاه خلیج فارس افزوده شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس تصریح کرد: در سالجاری سه عنوان کتاب انتشار یافته است و سه عنوان کتاب نیز در مراحل چاپ و انتشار قرار دارد که از این شمار کتاب « پایه های پل مستقر در قوس بند از دیدگاه جریان و آب شستگی اثر محمد واقفی به لحاظ نوع در زمره آثار تصنیفی قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha