به گزارش ایرنا داود چگنی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: ورود این تجهیزات با هدف مکانیزه کردن فرآیند تخلیه و بارگیری، افزایش توان عملیاتی بندر و تسریع در تخلیه غلات است.
وی از سرمایه گذاری ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال بخش خصوصی برای تامین این دستگاهها خبر داد و گفت: بهرهگیری از این تجهیزات ۲۰ هزار تن به توان تخلیه کالای اساسی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) افزوده است.
معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان خاطر نشان کرد: این دستگاهها نیازمندیهای تجهیزاتی منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) را بر اساس طرحهای توسعهای و در راستای ارتقا استانداردهای عملیاتی پوشش میدهند که با بهرهگیری از آنها عملکرد تخلیه کالای اساسی تا ۱۵ درصد بهبود می یابد.
به گزارش ایرنا، در راستای ارتقای سطح استانداردهای عملیات بندری و افزایش سرعت تخلیه و بارگیری و سرمایهگذاری در احداث چهار پایانه مکانیزه غلات در دستور کار این بندر قرار داردکه با بهرهبرداری از پروژههای طراحی شده طی ۳ سال آتی توان این بندر به بیش از ۳۰ میلیون تن افزایش خواهد یافت.
منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) با برخورداری از تجهیزات پیشرفته و پایانههای اختصاصی تخلیه و بارگیری انواع کالا به طور میانگین سهم 30 درصدی از کل تجارت دریایی کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما