درآمد شهرداری و نیروی انسانی جوابگوی جمعیت تهران نیست

تهران بزرگ - ایرنا - رییس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز جمعیت ساکن تهران به ۱۰ میلیون نفر رسیده و با افزایش وسعت بالای چندصدکیلومتری، درآمد شهرداری و نیروی انسانی آن دیگر پاسخگو نیست معتقدم تنها راه، مشارکت مردم در اداره شهرها است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیداحمد علوی عصر دوشنبه در نشست «قصه‌های لبخند؛ هر داوطلب لبخندی برای شهر» و در جریان نشست با داوطلبان به مناسبت ۱۴ آذر روز داوطلب در ستاد سمن‌ها افزود: باید با مشارکت مردمی همه فعالیت‌ها را پیش برد همانگونه که تجربه موفق آن در دنیا قابل مشاهده است.

وی اضافه کرد: شهرداری تهران مدیریت محله و ستاد توان‌افزایی شهر تهران و سایر مجموعه‌ها راه‌اندازی کرد و به این نتیجه رسید اگر مشارکت مردم را نداشته باشد نه درآمدها کافی خواهد بود و نه شهر مطلوب، به عنوان سیاستگذار شهر متوجه شدیم همه نیاز شهر را نمی‌توانیم رصد کنیم، باید دیده‌بانی داشته باشیم.

به گفته وی، امروز اگر جامعه معلولان خلایی را فریاد می‌زنند به این نتیجه می‌رسیم شاید مسئولان ما فرصت نمی‌کنند آنچه این طیف می‌دانند را رصد کنند. در حقیقت کار داوطلبانه فرصت خدمت نیست فرصت خودسازی هم هست و این توفیقی است که خدا عطا کرده است.

علوی با بیان اینکه هفته جهانی داوطلب را پیش‌رو داریم، اظهار کرد: ستاد توان‌افزایی سمن‌های شهر تهران برای کل سال تقویم اجرایی دارد و با کمک همه سازمان‌های مردم نهاد، گروه‌های جهادی و خیریه‌ها در این ایام به اجرای بهتر برنامه‌ها در سطح شهر کمک شده است.

وی تصریح کرد: در حوزه جذب داوطلبان و حفظ مددجویان نکته اساسی که درباره سمن‌ها و داوطلبان نیاز است اصالت کار داوطلبانه است، کار داوطلبانه کاری است که با کیفیت برای مردم انجام شود همچنین با توجه به اینکه از روی اعتقاد انجام می‌شود با هزینه بسیار کمتر نسبت به کارهای دولت‌ها، حاکمیت‌ها و حتی شهرداری‌ها اجرایی می‌شود.

درآمد شهرداری و نیروی انسانی جوابگوی جمعیت تهران نیست

فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد باید به‌روزرسانی شود

رییس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران همچنین در جمع خبرنگاران گفت: باید فعالیت‌ها در این زمینه به روزرسانی شود تا بتوان از تجربیات دنیا به خوبی استفاده کرد و همه این تجربیات در کار داوطلبان را نیز به همدیگر انتقال داد. بنابراین ستاد توان‌افزایی سمن‌های شهر تهران وظیفه انتقال همین تجارب را به عهده دارد.

وی به برگزاری همایشی با حضور یک هزار سازمان مردم نهاد در روز ۱۷ آذرماه در برج میلیاد تهران اظهار کرد: در این همایش نیز تلاش ما انتقال تجربیات به همدیگر است و باید ضمن در کنار هم بودن، هم‌افزایی شده و ظرفیت‌های همدیگر را تقویت کرد و بجای موازی‌کاری فعالیت‌های موثر انجام داد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران نیز در این نشست گفت: همه مسئول کار داوطلبانه هستند، خاصیت ایرانی‌ها هم انجام کار داوطلبانه است بنابراین این فعالیت‌ها در کشور می‌تواند دو منظوره و ایرانی و اسلامی باشد، در این زمینه سازمان خدمات باشگاه خدمات اجتماعی شهر تهران تشکیل شده و باید بپذیریم که شهرداری هم باید از تصدی‌گری به سمت تسهیل‌گری حرکت کند.

سیدمحمد نقیب ادامه داد: تلاش شده این فعالیت‌ها در قاعده‌ای به نام «شناسا» هدایت شود. سه طرح «شهرنگار» در حوزه تصمیم‌سازی پیش‌بینی شده که در حوزه موضوع خلاقیت شهر «شهرآفرین» و طرح «شهریار» در راستای محور اجتماعی اجرایی می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha