تولیت آستان قدس: اکو ظرفیت‌ بالایی در پیشرفت منطقه دارد

مشهد- ایرنا- تولیت آستان قدس رضوی گفت: سازمان اکو ظرفیت بسیار بالایی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، علمی، فرهنگی، همگرایی و پیشرفت منطقه ای دارد.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری آستان قدس، حجت الاسلام احمد مروی دوشنبه شب در دیدار با نمایندگان کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) در مشهد افزود: ضروری است که این همگرایی تنها محدود به سطوح دولت‌ها نباشد، بلکه به لایه‌های مختلف اجتماعی نیز نفوذ کند.

وی بیان کرد: نمی‌توانم در این اجتماعی که چندین وزیر امور خارجه کشورهای اسلامی در آن حضور دارند، نسبت به ظلم و ستمی که توسط رژیم جعلی صهیونیستی به ملت مظلوم فلسطین روا می‌شود بی‌تفاوت باشم و سخنی نگویم.

وی ادامه داد: در غزه، مردم بی‌دفاع تحت بمباران‌های بی‌رحمانه صهیونیست‌های غاصب با سلاح‌هایی که از آمریکا دریافت کرده‌اند، به‌طور فاجعه‌باری کشته می‌شوند.

تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: مسلمانان با عزت، قدرت و عظمتی که پیامبر اسلام(ص) به امت خود عطا کرد، می‌توانند در برابر این دشمنان بی‌رحم مقابله کنند.

وی ادامه داد: اسرائیل همچون یک غده سرطانی است که اگر از رشد و گسترش آن جلوگیری نشود، تمام جوامع بشری از آن آسیب خواهند دید.

حجت‌الاسلام مروی گفت: البته در درجه اول، اسلام و جوامع اسلامی از این تهدید بزرگ متضرر خواهند شد و سپس این خطر صلح جهانی را تهدید می‌کند.

وی در بخش دیگر از سخنان خود بیان کرد: بارگاه مقدس رضوی با ویژگی‌های خاص خود، ظرفیت بی‌بدیلی برای همدلی، همراهی و همگرایی میان ملل مسلمان است، این مکان شریف، سالانه پذیرای زائرانی از تمام ادیان و مذاهب، از مسلمان تا غیرمسلمان است.

تولیت آستان قدس ادامه داد: زائران این بارگاه نورانی «رنگین‌کمانی» از اقوام، مذاهب و فرهنگ‌های مختلف هستند که در کنار هم گرد می‌آیند و پیام صلح و برادری را به جهانیان منتقل می‌کنند.

به گزارش ایرنا، نشست کارشناسی بیست و هشتمین اجلاس وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) صبح امروز، دوشنبه در مشهد آغاز شد.

بیست و هشتمین نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) فردا سه شنبه سیزدهم آذر در مشهد برگزار می شود.

اکو یک سازمان منطقه ای دولتی محسوب می شود که کشورهای ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۹۶۴ با هدف پیشبرد همکاری های اقتصادی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس کردند و از سال ۱۹۹۲ با پذیرش هفت کشور جدید شامل افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، شمار اعضای آن به ۱۰ کشور افزایش یافت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha