علی خدری چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به جزییات این خبر اظهار کرد: به دنبال رسیدگی به اخبار دریافتی از شهروندان و در قالب گشت مشترک نیروهای حراست شرکت توزیع برق در شهرستان ها و همراهی مستمر نیروی انتظامی، این تعداد دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در شهرهای امیدیه، بهبهان، خرمشهر، سوسنگرد و شوشتر کشف و ضبط و جهت امحا به مراجع قضایی تحویل شد.
خدری با بیان اینکه دستگاههای استخراج رمز ارز یکی از عوامل ناپایداری شبکه برق است گفت: استفاده برق غیر مجاز در دستگاههای استخراج رمز ارز، آسیب به شبکه برق را در پی دارد که یکی از برنامههای مهم واولویتدار این شرکت، کشف مراکز غیر مجاز استخراج رمز ارز و برخورد قانونی با افراد متخلف است.
وی با تاکید بر این که برق، طی فرایندی پیچیده به دست مشترکان میرسد و یکی از کالاهای ارزشمند و گرانبها است تصریح کرد: یکی از مسائلی که موجب بروز مشکلاتی در فرHیند تامین برق پایدار مشترکان میشود، ورود مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز به شبکه توزیع نیروی برق است.
خدری خاطرنشان کرد: به دلیل مصرف بالای انرژی برق مراکز و دستگاههای استخراج رمز ارز، ضمن اختلال در برقرسانی و تحمیل فشار به شبکه، موجب آسیب به وسایل برقی شهروندان نیز میشود.
پاداش ۱۰ تا ۵۰۰ میلیون ریالی برای گزارش فعالیت ماینرها
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با اشاره به ناترازی انرژی در ایام اوج مصرف برق در استان گفت: به منظور جلوگیری از تضییع حقوق مشترکان و شهروندان در سطح استان، تلاش برای شناسایی و کشف دستگاههای استخراج رمز ارز غیر مجاز در این شرکت به طور جدی ادامه دارد و از هم استانیها تقاضا میشود در صورت اطلاع از فعالیت ماینرهای غیرمجاز از طریق اپلیکشین "برق من" اطلاع رسانی کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان ادامه داد: به افرادی که گزارشهای آنان منجر به کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز شود نیز محرمانه از ۱۰ تا ۵۰۰ میلیون ریال بر اساس میزان کشفیات پاداش داده میشود.
به گزارش ایرنا، پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
نظر شما