افزایش مصرف پروتئین دریایی راهکاری برای کاهش آسیب‌های زیست محیطی

تهران - ایرنا -  معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: جایگزینی و افزایش مصرف پروتئین دریایی راهکاری برای کاهش آسیب به محیط زیست است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «علیرضا رفیعی پور» امروز (سه‌شنبه) در هشتمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته که در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، افزود: ایران از لحاظ منابع طبیعی و نفوذ دانش ظرفیت‌ ها و توانمندی‌ های ارزشمندی دارد که باید از آنها بهره بگیریم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهارداشت: با توجه به محدودیت‌ های آبی و خاکی در کشور و چالش تغییر اقلیم و گازهای گلخانه‌ ای افزایش تولید دام و طیور به محیط زیست آسیب وارد می کند و به طور حتم جایگزینی محصولات پروتئین دریایی می تواند آسیب کمتری به محیط زیست وارد کند.

وی تصریح کرد: پشتیبانی و حمایت دامپزشکی از صنعت شیلات از ابعاد سرمایه گذاری و سلامت و کیفیت آبزیان است که در اولویت قرار دارد.

رفیعی پور با بیان اینکه برای تامین سرمایه مورد نیاز باید صادرات داشته باشیم افزود: در بخش سلامت محصولات شیلاتی باید شاخص‌ هایی تدوین و تعریف شود.

به گزارش ایرنا، هشتمین نمایشگاه بین المللی شیلات آبزیان ماهیگیری غذاهای دریایی و صنایع وابسته از امروز (۱۳ آذر) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز شده است که تا ۱۶ آذرماه ادامه خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha