خیابان‌های شمال غزه مملو از شهید و مجروح است/ علت حمله به بیمارستان «کمال عدوان» چیست؟

تهران- ایرنا- منابع بیمارستانی به هدف رژیم صهیونیستی در حمله به یک بیمارستان در شمال غزه اشاره کردند.

به گزارش امروز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، «مروان الهمص» رئیس بیمارستانهای صحرایی در غزه گفت: حمله اشغالگران به بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه با هدف از کار انداختن بیمارستان و فشار به مردم ما در شمال غزه برای کوچ به سمت جنوب غزه است.

وی افزود: نظام بهداشت و درمان یکی از مهمترین عوامل پایداری مردم ما در شمال غزه است و از این رو اشغالگران به دنبال از بین بردن آن با هدف کوچاندن فلسطینیان هستند.

الهمص از ماندن مجروحان در خیابان های شمال غزه ابراز تاسف کرد و از نبود حتی یک آمبولانس برای انتقال آنها به بیمارستان خبر داد.

وی گفت: متاسفانه مجروحانی که میزان مجروحیت آنها از متوسط به بالاست، انتظار شهادت را می کشند. متاسفانه خیابان های شمال غزه مملو از شهید و مجروح است.

الهمص از تداوم حملات اشغالگران به اطراف بیمارستان خبر داد و گفت: تک تیراندازها و پهپادهای اشغالگران مانع از تردد مردم در منطقه می شوند.

وی گفت: نظامیان اشغالگر هیئت پزشکی اندونزیایی را پس از یورش ، مجبور به ترک بیمارستان کرده و به دنبال آن بیماران و کادر درمانی دیگر را هم مجبور به ترک بیمارستان کرده اند. هم اکنون هیچ پزشک جراح در بیمارستان کمال عدوان وجود ندارد و شمار کادر پزشکی نیز بسیار محدود است و امکان ارائه خدمات پزشکی به مجروحان نیست.

این در حالی است که پیش از این «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان گفت: رژیم اشغالگر پس از یورش به بیمارستان، تعدادی از آوارگان و کادر درمان را بازداشت و برخی پزشکان را مجبور به انتقال به بیمارستان اندونزی کرد.

وی اعلام کرد: نیروهای رژیم اشغالگر به صورت مستقیم به بیمارستان تیراندازی کردند و این حمله چندین شهید و زخمی بر جای گذاشته که پیکر آنها همچنان در محوطه و اطراف بیمارستان است.

ابوصفیه همچنین گفت که حال بسیاری از مجروحان وخیم است و به همین دلیل احتمال افزایش شمار شهدا وجود دارد.

بر پایه گزارش‌های خبری، ارتش رژیم صهیونیستی پس از محاصره بیمارستان کمال عدوان، چندین خانه مسکونی را نیز در اطراف آن بمباران کرد.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه به شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۱ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha