به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا شریفی روز شنبه در نشست با تشکلهای دانشجویی که به مناسبت روز دانشجو برگزار شد اظهار کرد: کنشگری و مطالبهگری دانشجویان سیستان و بلوچستان ضعیف و نیاز است در این حوزهها با توجه به تخصصی که دارند کمک کنند و طرح ارائه دهند.
وی بیان کرد: فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای همه مسوولان و تشکلهای مختلف در مورد وضعیت سیستان و بلوچستان نقشه راه بوده که نیاز است از آن در همه حوزهها استفاده کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه نیار است کنشگری مان در سطحی باشد که بدانیم این استان در چه حوزههایی اولویت کشور است ادامه داد: این موضوعات با تشکیل نشستهای مختلف برای رسیدن به نقشه راه مناسب اتفاق خواهد افتاد.
وی اظهار کرد: بیش از هر زمانی در سیستان و بلوچستان به همدلی، فهم مشترک مسائل، حل مسائل و انسجام نیاز است.
شریفی عنوان کرد: حضور دانشجویان شهرستانی در کنار دانشجویان سیستان و بلوچستان سبب میشود کار تیمی در این استان تقویت شود.
دانشجویان نقد سازنده را در دستورکار داشته باشند
وی با بیان اینکه دانشجویان میتوانند عملکرد مدیران و مسوولان سیستان و بلوچستان را در راستای کیفیت بخشی اقداماتشان نقد سازنده کنند گفت: تشکلهای دانشجویی باید پازل کنشگری دانشگاهها را تکمیل کنند که نیاز است در این راستا یک رقابت سالم صورت گیرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با نگاه تقابلی و تهاجمی نباید در استان با یکدیگر برخورد کنیم بلکه باید نگاهمان نسبت به این منطقه نتیجه محور و در راستای حل مسائل منطقه باشد.
وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان عقب ماندگی هایی در حوزههای مختلف زیرساختی وجود دارد که بخشی از آن مربوط به درگیریهای دهه ۸۰ است چرا که موضوعات آن زمان میان شیعه و سنی تفرقه ایجاد کرد و سبب شد از توسعه استان عقب بمانیم.
شریفی تاکید کرد: عقب ماندگیهای سیستان و بلوچستان ریشه دارد و ما از استانهای همجوار به دلیل مسائل امنیتی که در منطقه در دهه ۸۰ به وجود آمده حداقل ۱۰ سال عقب ماندهایم.
وی اظهار کرد: مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به سیستان و بلوچستان در اسفندماه سال ۱۳۸۱ حدود ۱۱ محور اساسی و به روز داشت که به فرموده رهبر معظم انقلاب به دلیل تنبلی و بی توجهی دولتها و عدم انسجام اجتماعی عقب ماند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: درست یک سال بعد از سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان این منطقه تا سال ۸۹ درگیر مسائل امنیتی شد؛ در واقع استان دچار فاز جدیدی از عملیاتهای تروریستی شده بود.
وی گفت: برای جبران عقب ماندگیهای سیستان و بلوچستان باید ابتدا مشکلات استان اولویت بندی شده تا بودجهای که به استان تزریق میشود با توجه به اولویتها هزینه شود.
به گفته شریفی کنشگری رسانهها در رابطه با انتشار مطالب مربوط به انجام کار در حوزههای زیر ساختی ضعیف بوده و لازم است رسانههای استان نسبت به اطلاع رسانی های اغنایی بیشتر کارکنند.
نظر شما