استاندار کرمان: مسئولیت‌های اجتماعی معادن باید هدفمند شود

کرمان- ایرنا- استاندار کرمان گفت: در بخش مسئولیت های اجتماعی معادن استان نیازمند کار هدفمند و هزینه در زیرساخت ها هستیم.

به گزارش ایرنا محمدعلی طالبی عصر شنبه در جمع کارکنان مجموعه صنعتی معدنی گل گهر سیرجان افزود: انتظار دارم گل‌گهر پیشران اقتصاد دانش بنیان باشد.

وی اظهار داشت: شهرستان سیرجان یکی از نمودهای تعامل بخش خصوصی، دولت و مردم است و انتظار می رود این تعامل تقویت شود.

طالبی همچنین با اشاره به افتتاح بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی فاطمه زهرا گل گهر سیرجان طی صبح امروز (شنبه)گفت: افتتاح این بیمارستان ۲۰ درصد به ظرفیت تخت های بستری این شهرستان افزوده است.

استاندار کرمان افزود: وجود خدمات و تجهیزات بروز و نیروی انسانی کارآزموده با تجربه ای که در این بیمارستان جذب شده، بسیار ارزشمند است.

طالبی گفت: احداث این بیمارستان برای تبدیل استان به قطب سلامت تاثیرگذار است و می توانیم امیدوار باشیم با توجه به نزدیکی این بیمارستان به فرودگاه در جذب گردشگر بخش درمان موثر باشد.

استاندار کرمان ادامه داد: انتظار می رود با تاسیس بیمارستان فاطمه الزهرا در سیرجان هیچ فرد بیماری بدون عذر موجه برای درمان به سایر مناطق کشور عزیمت نکند.

وی همچنین با اشاره به بازدید از گهرپارک سیرجان تصریح کرد: ایفای مسئولیت های اجتماعی این شرکت در بخش های مختلف مشهود است و این پارک به بزرگترین مجموعه چند منظوره گردشگری در کشور تبدیل شده که یکی از افتخارات استان کرمان و هدیه ای به مردم کشور است.

درخواست ارتقای دانشکده علوم پزشکی

حجت الاسلام عباس مسلمی زاده امام جمعه سیرجان نیز گفت: مردم شهرستان شایستگی این بیمارستان را داشتند و این می تواند در تامین امنیت اجتماعی موثر باشد.

وی افزود: ظرفیتی در این بیمارستان از محل مسئولیت های اجتماعی ایجاد شده و درخواست داریم تدبیری اندیشیده شود که همه اهالی سیرجان بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند که نکته بسیار مهمی است هر چند این وعده داده شده است.

امام جمعه سیرجان ادامه داد: درخواست ما ارتقای سطح دانشکده سیرجان به دانشگاه علوم پزشکی است.

موفقیت استاندار موفقیت دولت، نظام و مجلس است

محمد معتمدی زاده نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: دولت در بخش ناترازی انرژی به مشکل برخورده است، در بخش آب برق و گاز مشکل وجود دارد لذا از شرکت های صنعتی و معدنی درخواست می شود در حوزه انرژی طوری عمل کنند که بار استفاده از برق روی دوش خود شرکت ها باشد زیرا اولویت دولت بر تامین برق مصارف خانگی است.

وی اظهار کرد: به وفاق ملی به عنوان شعار دولت اعتقاد داریم.

معتمدی زاده تصریح کرد: موفقیت نماینده دولت در استان موفقیت مجلس و نظام است.
وی افزود: وجود ۲۷۰ هیات مذهبی در سیرجان این شهرستان را به دارالحسین (ع) تبدیل کرده است.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وجود بیش از ۱۰۰ رسانه در سیرجان این شهرستان را به شهر رسانه و شهر گلیم شیریکی پیچ تبدیل کرده لذا دولت این شهرستان را به صورت ویژه ببینید.

نیروی انسانی مهمترین داشته گل گهر

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر
نیز پرسنل گل‌گهر را مهمترین سرمایه این شرکت دانست و گفت: صنعت علاوه بر مزایا، آسیب هایی نیز دارد و با مسئولیت های اجتماعی می توان این مشکلات را برطرف کرد.

به گزارش ایرنا، بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) ۱۶۰ تختخوابی گل گهر سیرجان امروز (شنبه) با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان به بهره برداری رسید.
عملیات اجرایی بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا(س) گل گهر سیرجان در راستای مسولیت های اجتماعی این شرکت صنعتی معدنی از سال ۹۶ آغاز شد و با هدف خدمات رسانی بهتر به بیماران شهرستان سیرجانی و جلوگیری از مهاجرت درمانی بیماران به سایر شهرستان ها و استان های کشور انجام شده است.
بر پایه این گزارش بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع و با ۲۲ هزار متر مربع در ۶ طبقه احداث شده است.
این بیمارستان با گرایش ویژه قلب و با استفاده از بهترین برندهای تجهیزاتی پزشکی، درمانی و تشخیصی در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان احداث شده و خدمات تشخیصی و درمانی بیماری های قلب را به صورت تخصصی انجام می دهد و شامل ۱۰ بخش از جمله بیماری های زنان، اطفال، جراحی عمومی و داخلی، قلب و آنژیوگرافی، سنگ‌شکن، رادیولوژی، اندوسکوپی، کولونوسکوپی، جراحی و داخلی و مجهز به اتاق عمل هیبرید جراحی قلب و تجهیزات پزشکی روز دنیا و کلینیک‌های تخصصی است.
یکی از ویژگی های بارز بیمارستان فاطمه الزهرا حضور ۲۴ ساعته پزشک متخصص مقیم در بیمارستان و وجود سیستم چند کاربره برای استفاده از مشاوره پزشکان متخصص سایر مناطق کشور است.
این بیمارستان هم اکنون درجه یک را دارد و هدف گذاری آن رسیدن به گرید عالی در سال ۱۴۰۴ است.
حدود ۲۱ هزار میلیارد ریال برای احداث بیمارستان فاطمه الزهرا (س) هزینه شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha