به گزارش ایرنا، مهدی زندیهوکیلی روز یکشنبه در نشست هماهنگی ایجاد نیروگاههای تجدیدپذیر استان مرکزی در اراک، افزود: باید تا قبل از فرا رسیدن پیک مصرف برق در تابستان ۱۴۰۴، برنامهریزیهای منسجم کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت صورت گیرد تا با حمایتهای دولت، جذب سرمایه در این بخش به شکل گسترده انجام شود.
وی با بیان اینکه، استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر راهکار اساسی برای کاهش ناترازی تولید و مصرف برق است، عنوان کرد: توسعه سریع اقتصادی، کاهش گازهای گلخانهای، دستیابی به محیط زیست پایدار و کاهش وابستگی به منابع سوخت فسیلی بهعنوان سرمایههای تجدیدناپذیر ملی از مزایای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر است.
استاندار مرکزی تاکید کرد: استان مرکزی از پتانسیلهای خوبی برای ایجاد نیروگاههای خورشیدی برخوردار است و باید در شهرستانهای استان برنامهریزی مشارکتی با سرمایهگذاران در این حوزه و تسهیل و سرعت بخشی به این امر مهم لحاظ شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این نشست گفت: ۸۲ درصد از انرژی مورد نیاز نیروگاههای برق را سوختهای فسیلی غیرجایگزین تشکیل میدهند.
محمود محمودی افزود: سوختهای فسیلی عامل ایجاد مشکلات زیادی در زندگی انسانها است و باید تلاش شود تا استفاده از آنها روز به روز کاهش یابد.
وی بیان کرد: کارخانههای صنعتی از مهمترین عوامل رشد شاخصهای تولید و اشتغال در اقتصاد به شمار میروند و لذا تامین پایدار انرژی برق و توسعه انرژیهای تجدیدپذیر از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: هدفگذاری اجرای تولید برق پاک در شرکتهای توزیع برق و طرح ۴۴۴ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در این استان است و بر اساس این برنامه باید سه هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهرهبرداری برسد و شرکتهای توزیع نیروی برق به طور مستقیم از اثرات ناترازی برق متاثر شده و باید پاسخگوی مردم باشند.
محمودی عنوان کرد: باید همه تلاشها در راستای تامین برق مورد نیاز از طریق انرژیهای تجدیدپذیر صورت گیرد زیرا با این روند در سالهای آینده توان پاسخگویی به افزایش متعارف مصرف برق وجود ندارد.
بیش از ۸۱۳ هزار مشترک برق در استان مرکزی وجود دارد.
نظر شما