ابراهیم احمدی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: تعداد هشت مدرسه کانکسی مستقل در شهرستانهای دشتستان ، دشتی و تنگستان باقی مانده بود که با ساخت مدرسه با مصالح مناسب و ایمن استفاده از فضای کانکس برای امور دفتری و کلاسی با عنوان مدرسه کانکسی مستقل در استان بوشهر پایان یافت.
وی یادآور شد: با این وجود ممکن است در برخی مدارس کمبود یک یا دو کلاس درس باشد که از طریق کانکس تامین فضا شده است اما برنامه ریزی برای توسعه و ساخت کلاس درس در چندین مدارسی نیز در دستور کار است.
احمدی اضافه کرد: امسال از محل اعتبارات استانی مبلغ پنج هزار میلیارد ریال و به همین مقدار نیز اعتبار ملی برای ساخت مدرسه به این اداره کل اختصاص یافته است.
مدیرکل نوسازی و توسعه مدارس استان بوشهر ادامه داد: هم اینک ۱۹۸ پروژه مدرسه سازی در این استان فعال است که ۵۶ درصد اعتبار ساخت این شمار پروژه با مشارکت خیرین حقیقی و حقوقی تامین می شود.
احمدی تصریح کرد: اداره کل نوسازی و توسعه مدارس استان بوشهر با تدوین سند چشم انداز تعداد یکهزار و ۸۰۴ کلاس درس تا پایان سال ۱۴۰۶ برای دست یابی به سرانه استاندارد ملی باید بسازد.
وی گفت: برای تحقق این سند استانداری بوشهر با سازمان نوسازی و توسعه مدارس کشور در قالب تفاهم نامه ای مقرر شده استانداری ۱۰ هزار میلیارد ریال و سازمان مرکزی نیز ۱۵ هزار میلیارد ریال به مدت دو سال تامین اعتبار کنند.
احمدی افزود: در همین راستا از سال گذشته تاکنون ۹۶۲ کلاس درس در قالب ۱۳۱ پروژه ساخت و تحویل آموزش و پرورش استان بوشهر شده است.
مدیرکل نوسازی و توسعه مدارس استان بوشهر یادآور شد: بنا به دستور رئیس جمهور در قالب طرح محرومیت زدایی از فضای آموزشی نیز ۵۰ مدرسه در این استان احداث می شود.
وی گفت: تحقق این مهم باعث می شود تا بوشهر به عنوان نخستین استان برای دستیابی به سرانه استاندارد ملی کلاس درس دست یابد.
نظر شما