به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی روز دوشنبه در مراسم آغاز هفته پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار داشت: فعالیتی که همکاران ما در این پژوهشگاه انجام می دهند با هیچ مجموعه پژوهشی در کشور قابل مقایسه نیست و این به کمیت، کیفیت و تنوع آثار بر میگردد.
وی افزود: پژوهشگران پژوهشگاه علوم و فرهنگی اسلامی هنوز تبدیل به کارمندان پژوهشی نشدهاند، این کار آسیب بزرگی برای حوزه و دانشگاه دارد.
وی بیان داشت: دغدغه دین بسیار مهم و موضوعی است که مورد تاکید امام راحل نیز بوده و پژوهشگر حوزوی باید دغدغه مندی در این مورد داشته باشد.
عضو و دبیر هیات امنای دفتر تبلیغات اسلامی نیز در این مراسم گفت: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بیشینه ای نزدیک به ۴۰ سال دارد و آثار خوبی در همان ابتدای فعالیت منتشر کرد.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا ایزد پناه با تاکید بر اینکه آثار پژوهشی باید به خوبی اطلاع رسانی شوند، اظهار داشت: امروز باید حوزه اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی روش های کاری خود را تغییر داده و در مرزهای رسانه و اطلاع رسانی جهانی باید با زبانهای مختلف صورت گیرد.
وی بیان کرد: محاسن شیعه باید در جهان نشر پیدا کند و اگر دنیا آنها را بشناسد قطعا انسان پسند خواهد بود، دفتر تبلیغات اسلامی باید در این زمینه ساز و کار تبلیغی مناسب داشته باشد و پویایی تولیدات آن به همه جهان منعکس شود.
ایزد پناه با بیان این که زحمات پژوهشی نباید در گوشه کتابخانه ها باقی بماند گفت: باید با نگاه جامعه شناسانه تاریخی به آثار و پژوهشهای دفتر تبلیغات اسلامی نظر کرد و این آثار باید تحلیل شود که چه انگیزه و پشتوانه های نرم افزاری در پشت هر کدام بوده است، آیا این پژوهشها از هم گسسته بوده یا نظام مند و هدفمند هستند.
وی تاکید کرد: آثار پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی در حوزه های مختلف علوم انسانی بودهاست و پژوهشگران باید در نظر داشته باشند که پژوهشهای آنان متناظر به نیازهای نظام اسلامی باشد.
دهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با هدف ارائه دستاوردهای پژوهشی ۱۰ سال اخیر برپا شد.
این نمایشگاه از امروز تا ۲۷ آذرماه آماده بازدید علاقهمندان در محل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی است.
به گفته مسئولان امر، امسال برنامههای متنوعی چون نشستها و کرسیهای علمی و کارگاههای آموزشی و رونمایی از آثار پژوهشی و فناوری پژوهشگاه علوم و فرهنگ از آذرماه پارسال تا امسال در هفته پژوهش در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی عرضه خواهد شد.
برنامه های هفته پژوهش امسال در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با عنوان "امتداد مساله محوری در چرخه حکمرانی" با مشارکت تمامی معاونتها و شعبههای دفتر تبلیغات اسلامی برگزار خواهد شد و برنامهها با نگاه به دستاوردهای پژوهشی ۱۰ سال گذشته میباشد.
به منظور ترویج فرهنگ پژوهش در کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهارمین هفته آذرماه را با توجه به نامگذاری ۲۵ آذر ماه به نام روز پژوهش، با کسب مجوز از شورای فرهنگ عمومی، به نام "هفته پژوهش " نام نهادهاست.
نظر شما