«مریم ملونی» روز دوشنبه در دومین همایش سالانه پژوهش و فناوری شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند، افزود: با برنامهریزی در حوزه دانش و پژوهش میتوانیم کشور را متحول و پایداری در اقتصاد را ایجاد کنیم.
وی بیان کرد: با توسعه اکوسیستم، اقتصاد دانش بنیان در کشور ،حمایت از شکل گیری شبکه های دانش بنیان ،علاوه بر جهش علمی، فناوری و ساختار سازی می توانیم کنسرسیوم های صنعتی را شکل دهیم.
مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه دانش فنی در صنعت به راحتی به دست نمیآید و برای کسب این مهم باید سرمایهگذاریهای کلان صورت گیرد، اظهار کرد: ممکن است با چالشهای فنی ایجاد شده نسل چهارمی را در اقتصاد کشور شکل دهیم.
ملونی با اشاره به فعالیت ۷۹ پارک علم و فناوری در کشور، گفت: بیش از ۱۴۰ هزار فرصت شغلی توسط واحدهای فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری کشور ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: ۲۹۷ مرکز رشد، ۲۳ پردیس فناوری و نوآوری، ۹هزار و ۹۸۰ شرکت دانش بنیان، ۲هزار و ۵۵۶ شرکت دانش بنیان مستقر در پارکها و مراکز رشد و ۱۳ هزار و ۳۶۰ واحد فناور در کشور فعالیت میکنند.
مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: آموزش و توسعه منابع انسانی، استارتاپها، بازاریابی و تجاری سازی، کنسرسیوم بین شرکتها تقویت پیوند صنعت و دانشگاه و بهبود محصولات و خدمات صنعت پتروشیمی از محورهای همکاری مشترک با صنایع است.
ملونی گفت: حفظ و ارتقای ارزش بلند مدت سهام، رضایتمندی ذی نفعان کلیدی ، افرایش سهم بازارهای هدف جدید و تولید محصولات جدید و توسعه یافته را از اهداف کلان شرکت نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانست و گفت: همکاری در تقویت زیرساخت قوانین حمایتی مالکیت معنوی و زیرساختهای ارزش افزوده از طریق فروش دانش فنی، همکاری در زمینه ارزیابی توان شرکتهای دانش بنیان، همکاری در زمینه ارتقای کیفیت خدمات فنی و مهندسی و همکاری در انتقال دانش فنی فرآیندها زمینهساز فرصتهای همکاری معاونت علمی و فناوری با سایر بخشهای اقتصادی است.
نظر شما