به گزارش ایرنا، مهدی زندیهوکیلی روز سهشنبه در آیین آغاز به کار طرح ترافیکی زمستانه استان مرکزی در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری مرکزی در اراک، افزود: فرهنگسازی استانی نمیتواند خیلی موفق باشد زیرا در منطقهای مانند استان مرکزی که در شاهراه اصلی کشور قرار دارد و ترددی از نقاط مختلف را شاهد است، شاید خیلی اثربخش نباشد.
وی بیان کرد: نیاز است همزمان با مباحث قانونی، فرهنگسازی هم با شیوههای گوناگون مورد توجه جدی قرار گیرد.
استاندار مرکزی ادامه داد: پیشگیری در هر امری از جمله در کاهش تصادفات رانندگی باید مدنظر ویژه قرار گیرد.
زندیه وکیلی عنوان کرد: اولین علت حوادث رانندگی خطاهای انسانی و توجه نکردن به قوانین راهنمایی و رانندگی است.
وی گفت: در اجرای طرح ترافیکی زمستانه استان مرکزی نیروهای مختلفی دخالت دارند و تدابیر لازم برای ارائه خدمات مطلوب به کار گرفته شده است.
استاندار مرکزی افزود: در فصول سرد سال نباید با بارشها غافلگیر شویم و باید از قبل تدابیر لازم اندیشیده شود و از تجربیات سالهای گذشته نیز بهرهگیری کرد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی هم در این آیین گفت: نیروی انتظامی طرحهای مختلفی را در دستور کار خود دارد، به طوریکه طرح قبلی به اتمام نرسیده، طرح دیگری برای ارایه خدمت به مردم آغاز میشود.
سردار هادی رفیعیکیا افزود: ۸۵ مناسبت در تقویم کشور وجود دارد که بحثهای امنیتی و ترافیکی آنها برعهده پلیس است.
وی با بیان اینکه، همافزایی نقش به سزایی در تامین امنیت مردم دارد، گفت: همه دستگاههای اجرای استان مرکزی در تامین امنیت مردم با پلیس همافزایی خوبی دارند که نمونه بارز آن اجرای طرح اربعین حسینی (ع) بود.
فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: حوادث رانندگی منجر به فوت هشت ماه امسال در این استان با همدلی، همراهی، برنامهریزی و هم اندیشی صورت گرفته با کاهش ۱۲ درصدی معادل ۵۷ نفر کمتر همراه شد و تعداد مجروحان نیز با ۲۶۴ نفر کمتر از مدت مشابه سال قبل، بیانگر کاهش سه درصدی است.
سردار رفیعیکیا عنوان کرد: اقدامات مناسبی در راستای هوشمندسازی در جادههای این استان صورت گرفته که این مهم نیز در کاهش حوادث رانندگی نقش موثری دارد.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی هم در ادامه این آیین گفت: همه تلاشها در این پلیس برای خدمت مطلوب به مردم و کاهش تصادفات رانندگی به کار گرفته شده است.
سرهنگ روحالله آشوری افزود: تصادفات رانندگی منجر به فوت در جادههای استان مرکزی در سال جاری با روند کاهشی همراه است که این مهم در سایه افزایش توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی و همکاری سایر دستگاهها با پلیس صورت گیرد.
وی بیان کرد: پلیس راه استان مرکزی در راستای آموزش قوانین و مقررات رتبه کشوری کسب کرده است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: اقدامات خوبی در گردنه زالیان رخ داده که منجر به کاهش تلفات رانندگی در این نقطه شده است.
سرهنگ آشوری اظهار کرد: سال گذشته در راستای اجرای طرح ترافیکی زمستانه، استانهای تهران، البرز، قم، مرکزی و قزوین به ترتیب بیشترین تردد را شاهد بودند .
وی تاکید کرد: وجود جرثقیل سنگین در برخی مسیرها برای امدادرسانی ضروری است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد.
نظر شما