دانشگاه شریف میزبان دوازدهمین ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه

تهران- ایرنا- دوازدهمین دوره ماراتون برنامه نویسی کشور از ۲۲ تا ۲۴ آذر با هدف شناسایی ایده‌های بکر و خلاقانه و ورود علاقه‌مندان این حوزه به بازار کار در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود. 

به گزارش گروه علمی ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، این ماراتون توسط گروه فناوری اطلاعات شریف و دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود. این رویداد که از سال ۱۳۹۰ تاکنون در سطح کشوری و با هدف شناسایی ایده‌های بکر و خلاقانه همچنین شناسایی برنامه نویسان مستعد و برجسته کشور و ورود این افراد به بازار کار برگزار می‌شود.

ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه به سبک رویداد های بین المللی هاکاتون برگزار می‌شود؛ به این شکل که تیم‌های برنامه نویس به مدت ۴۸ ساعت در محل برگزاری مسابقات قرنطینه می‌شوند و در این مدت فرصت دارند تا نسخه اولیه یک برنامه تلفن همراه را در حوزه های مشخص شده به تیم داوری تحویل دهند.

موضوعات اصلی مسابقات تا روز برگزاری محرمانه است و توسط کمیته فنی مسابقات حدود یک هفته قبل از برگزاری رویداد، تدوین خواهد شد.

هدف اصلی ماراتون برنامه نویسی شناسایی برنامه نویسان مستعد و برجسته کشور، شناسایی ایده های بکر و خلاقانه و ورود این افراد به بازار کار است. همچنین از دیگر اهداف این ماراتون به ایجاد فرصت لذت بردن در فرآیندی که ترکیبی جذاب از آموزش و تجاری سازی و خلاقیت است، آموزش رفتارهای صحیح اجتماعی- اقتصادی در حوزه کسب و کارهای نو، لذت حل مساله به شیوه های گوناگون در فرآیندی خلاقانه، پرورش ایده های خلاقانه در حوزه برنامه نویسی، توجه به رغبت‌ ها و علایق متفاوت دانشجویان و شناسایی توانمندی ها و هدایت استعدادهای در حوزه برنامه نویسی اشاره کرد.

دانشگاه شریف میزبان دوازدهمین ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه

درخصوص اهداف توسعه‌ای این مسابقات می‌توان گسترش و ترویج خدمات ارزش افزوده موبایل با رویکرد برنامه های کاربردی و بازی در حوزه تلفن همراه، تقویت وجدان کار ،انضباط اجتماعی و کارآفرینی، حمایت از تولید ملی به عنوان یک فعالیت فرهنگی در برابر نمونه های خارجی و گسترش فرهنگ مصرف ایرانی، ایجاد مسابقات سرگرمیهای علمی آموزشی در کشور با رویکرد ایجاد کسب و کارهای کوچک، ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس در دانشجویان و تقویت هویت ملی و فرهنگی با تاکید بر توانایی‌های علمی داخلی را نام برد.

تمام اهداف بنیادی و توسعه‌ای فوق در راستای زنجیره تبدیل علم به ثروت دیده شده و در این زنجیره تمام تلاش برگزار کنندگان این است که برای دانش آموزان و دانشجویان بعد از شناسایی توانمندی‌های خود فضایی پر از مهارت آموزی و پرورش خلاقیت ایجاد کنند.

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://mpm.sharif.ir مراجعه کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha