"داوود احمدی" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ابرکوه افزود: تاکنون اطلاعات پنج هزار و ۲۰۰ بهره بردار و بیش از ۷۵ درصد اطلاعات بخش کشاورزی و دامدارای در شهرستان ابرکوه در طرح سرشماری کشاورزی اخذ و ثبت شده است.
وی اظهار کرد: همچنین تاکنون پنج هزار و ۲۷۰ هکتار اراضی زراعی، ۹ هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی باغی و سه هزار راس دام سنگین و ۶۸ هزار دام سبک در این شهرستان ثبت شده است.
احمدی خاطرنشان کرد: در طرح سرشماری شهرستان ابرکوه ۱۴ مأمور و کارشناس حضور دارند و این طرح از ۱۲ آبان ماه آغاز و تا ۲۷ آذرماه ادامه دارد.
معاون فنی طرح سرشماری کشاورزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد با قدردانی از فرمانداری و مدیریت جهاد کشاورزی ابرکوه تصریح کرد: کسانی که متولی چاه های کشاورزی هستند به مراکز جهادکشاورزی مراجعه و لیست بهره برداران مطلع را ارائه کنند که همکاری آنها در فرایند روند سرشماری بسیار موثر خواهد بود.
احمدی تاکید کرد: کشاورزان مطمئن باشند که اطلاعات جمعآوریشده آنها هیچ تاثیری بر یارانهها و تغییر دهک بهره برداران نخواهد داشت و این طرح در ارائه خدمات بهتر به کشاورزان و دامداران بسیار حائز اهمیت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابرکوه هم در این زمینه گفت: توانمندهای بخش کشاورزی و باغی، این شهرستان را به یکی از قطبهای مهم کشاورزی استان یزد تبدیل کرده و در تولید برخی محصول کشاورزی جایگاه نخست استان را به خود اختصاص داده است.
"علی محمد هوشمند" با قدردانی از تلاش کشاورزان و بهره بردان در تولید محصولات کشاورزی و دامی افزود : این شهرستان در میان ۱۱ شهرستان استان از مناطق مهم تولید محصولات کشاورزی است و ۹ هزار و ۵۰۰ خانوار کشاورز، روستایی، بهره بردار و عشایر در این شهرستان در زمینه تولید محصولات کشاورزی فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه ۶۰ درصد ازکشاورزان و بهره برداران در اراضی باغی و زراعی خود از آبیاری نوین استفاده می کنند، تصریح کرد: ۸۰ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز حوزه کشاورزی از ۶۵۰ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق و ۱۲ رشته قنات تأمین میشود.
مرکز شهرستان ۶۰ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
نظر شما