به گزارش ایرنا، مهدی الیاسی روز سهشنبه در شورای آموزشوپرورش ساوه با بیان اینکه برخی از مناطق و شهرکهای این شهرستان بهشدت نیازمند احداث مدارس برای پاسخگویی نیاز آموزشی شهرستان هستند اظهار کرد: لازم است اداره راه و شهرسازی تمام اراضی در اختیار دستگاههای دولتی را بررسی و در صورت عدم نیاز اقدامات تغییر کاربری برای احداث مدارس با همکاری سایر دستگاهها را انجام دهد.
وی تمام محلات ما مستعد آپارتمانسازی هستند و باید تمام اراضی دارای کاربری آموزشی و یا مستعد احداث مدارس فریز شود تا بتوانیم به این نیاز شهرستان پاسخ دهیم.
الیاسی یادآور شد: تمام اراضی دولتی که سایر دستگاهها برنامهای برای اجرای طرحهای خدماتی و عمرانی در آن ندارند نیز شناسایی شود تا از این محل نیز بخشی از نیاز شهرستان به فضای آموزشی تأمین شود.
وی با تأکید بر نظارت آموزشوپرورش و شهرداری به فعالیت پیمانکاران سرویس مدارس گفت: هم اکنون در این شهرستان 15 هزار سرویس مدرسه فعال بوده و باید با خاطیان که خارج از مصوبات به اخذ کرایه میکنند برخورد صورت بگیرد.
الیاسی افزود: هرچند در سال جاری با همکاری آموزشوپرورش، شهرداری و فرمانداری، آسیبهای طرح سرویس مدارس را کاهش دادیم؛ اما لازم است تخلفات موجود با ارائه راهکار از سوی استان و با هماهنگی نهادهای نظارتی رسیدگی شود.
مدیر آموزش و پرورش ساوه هم در این جلسه با اشاره به کمبود شدید فضای آموزشی در شهرستان و فاصله از استاندارد و میانگین کشوری تأمین زمین با کاربری آموزشی را از مهمترین نیازهای این مجموعه اعلام کرد و بر لزوم همکاری دستگاههای مختلف شهرستان بهویژه اداره مسکن و شهرسازی و شهرداری تأکید کرد.
مصطفی قربانی گفت: کمبود فضای آموزشی در مناطق شهرک علوی، شهید رجایی و کوی مهر، بیشتر از سایر نقاط است و پیش بینی میکنیم در آینده نه چندان دور شاهد بیشترین تراکم در این شهرکها باشیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه سال گذشته هشت قطعه زمین دولتی برای احداث مدرسه در این شهر فریز شده است یادآور شد: 6 قطعه از این اراضی در شهرک فجر بوده و لازم است در سایر نقاط نیز اراضی مورد نیاز تأمین شود.
هماکنون در شهرستان ساوه بیش از ۵۶ هزار دانشآموز در مدارس دولتی و غیردولتی در ۲۹۳ مدرسه و ۲هزار و ۱۴۸ کلاس مشغول به تحصیل هستند که ۱۴۶ باب با یکهزار و ۶۳۷ کلاس از این تعداد مدارس دولتی است که ۴۴ هزار و ۵۴۹ نفر از دانشآموزان را در خود جای داده است.
نظر شما