سرنوشت پل‌های آسیب‌پذیر تهران به کجا ختم می‌شود؟

تهران بزرگ - ایرنا - تهران با ۷۷۰ پل روگذر دارای ۶۶ پل آسیب‌پذیر یا نیازمند بازسازی و بهسازی است، حال در چنین شرایطی که روزانه هزاران خودرو و موتورسیکلت از روی این پل‌ها تردد می‌کنند باید دید که برای مقاوم‌سازی پل‌ها و ابنیه بزرگراهی در پایتخت چه اقداماتی انجام شده تا این محل‌های گذر عابران و وسایل نقلیه به ایمنی و استانداردهای لازم برسد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، کلانشهر تهران با جمعیت بیش از ۱۴ میلیون نفر، روزانه ۲۰ میلیون تردد خودرو و موتورسیکلت از مسیرهای بزرگراهی و شهری پایتخت را تحمل می‌کند حال با داشتن پل‌هایی که نیاز به بازسازی و مقاوم‌سازی دارد، ‌ باید برای بهسازی آنها اقدام شود تا منجر به بروز مشکلات برای شهروندان تهرانی نشود.

براساس اطلاعات موجود در سال‌های اخیر، در کلانشهر تهران با توجه به رشد جمعیت و در راستای مدیریت درست ترافیک تصمیمات و برنامه‌ریزی‌هایی برای ساخت پل‌های بزرگراهی و همچنین سایر پل‌های ضروری در شهر گرفته شده تا علاوه بر مقاوم‌سازی این پل‌ها، در راستای ایمنی‌بخشی پل‌های آسیب‌پذیر نیز برنامه‌ریزی درستی انجام شود.

مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا و با تاکید بر افزایش چند برابری پل‌ها در کلانشهر پایتخت گفت: تهران ۷۷۰ پل روگذر دارد که با ۴۴۰ تقاطع اتصال برقرار می‌کند که به عنوان نمونه تنها در تقاطع جناح هشت پل ساخته شده است.

سرنوشت پل‌های آسیب‌پذیر تهران به کجا ختم می‌شود؟

محمدصادق خیرخواه با بیان اینکه ما متولی نگهداری و حفظ این زیرساخت‌های شهری هستیم افزود: در موضوع ایمن‌سازی پل‌ها در سال ۸۱ طبق بررسی‌های انجام شده ۶۶ پل نیازمند اجرای طرح بهسازی لرزه‌ای بود که تاکنون ۳۰ پل از جمله کریمخان در مقابل زلزله ایمن‌سازی شده است.

وی ادامه داد: همچنین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده طرح‌های مطالعاتی ۳۳ پل در تهران تاکنون باقی مانده که از جمله این پل‌ها می‌توان به فعالیت در راستای ایمنی‌بخشی به پل حافظ اشاره کرد بنابراین باید برای سایر پل‌ها نیز طرح بهسازی لرزه‌ای انجام شود.

خیرخواه درباره مقاوم‌سازی تقاطع‌ها در تهران نیز گفت: تاکنون در نتیجه تلاش‌های انجام شده در گروه مقاوم‌سازی پل‌ها و ابنیه بزرگراهی این سازمان از میان ۶۶ تقاطع آسیب‌پذیر شهر تهران مطالعات و طراحی‌های مربوط به مقاوم‌سازی و بهسازی لرزه‌ای ۵۴ تقاطع به پایان رسیده است.

وی همچنین به آخرین اقدامات مطالعاتی انجام شده به منظور مقاوم‌سازی و بهسازی لرزه‌ای پل‌های سواره‌ روی پایتخت در راستای اتمام این مطالعات در زمینه پل تقاطع بزرگراه شهید آوینی(کمربندی شهرری) با جاده تهران- ورامین موسوم به پل عبدالرحمن صوفی اشاره کرد.

وی یادآور شد: طراحی و اجرای طرح‌های بهسازی‌ لرزه‌ای پل‌های آسیب‌پذیر شهر تهران در راستای تحقق برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران ادامه داشته و پیش‌بینی می‌شود این مطالعات تا پایان سال جاری در مورد پل‌های ۱۰ تقاطع دیگر به سرانجام برسد.

به گزارش ایرنا، موضوع مقاوم‌سازی پل. ها و تقاطع‌های فرسوده کلانشهر تهران بسیار ضروری است و انتظار می‌رود مدیریت شهری در این باره اقدامات جدی‌تر انجام دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha