مسعود ویژه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: آیین اختتامیه این جشنواره امروز پنجشنبه (۲۲ آذرماه) با حضور جمعی از هنرمندان و مسوولان استانی و شهرستانی برگزار شد و هیأت داوران پس از بررسی آثار راه یافته آرای خود را اعلام کرد.
وی ادامه داد: در بخش بروشور هیات داوران بدون اولویت از طراحان بروشورهای نمایش های "محمد محبی فر" برای نمایش "دور از دسترس اطفال" از کبودرآهنگ و "بشیر ترابی" برای نمایش "مرگ آسیابان" از ملایر با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر به عمل آورد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: هیات داوران در بخش طراحی لباس لوح تقدیر و جایزه نقدی را به طراح لباس نمایش "زُ" از "معصومه بابایی" و تندیس جشنواره و دیپلم افتخار و جایزه نقدی به "زینب یادگاری" برای طراحی لباس نمایش "تنهایی تهمینه" اهدا کرد.
ویژه افزود: تندیس جشنواره، جایزه نقدی و دیپلم افتخار هیات داوران به طراح صحنه نمایش "مساله تحمل ناپذیر وجود" به آقای "سجاد باقری" از تویسرکان اهدا شد.
وی ادامه داد: هیات داوران در بخش موسیقی از آهنگسازان نمایش "مسأله تحمل ناپذیر وجود" از "محمد نیکومنش" و "فرزاد ظاهری" از تویسرکان با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی قدردانی کرد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار، جایزه نقدی در این بخش به نمایش "مرگ آسیابان" اثر هستی رازقی اهدا شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: در بخش بازیگری زن، هیات داوران پس از بررسی و شور تقدیر ویژه گروهی در این بخش را به بازیگران زن نمایش "مرگ آسیابان" شامل مبینا خانی _ مائده زلفی _ مهان رحیمی از ملایر اختصاص داد.
ویژه ادامه داد: لوح تقدیر و جایزه نقدی در این بخش به نمایش چند روایت متقارن سرکار خانم "مهدیس محمدی" از همدان اهدا شد و همچنین رتبه سوم؛ هیات داوران در این بخش از بازیگران نمایش های دور از دسترس اطفال خانم مانا پوراسد از کبودراهنگ و سرکار خانم نعیمه حامیان برای نمایش "چند روایت متقارن" از همدان با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی اهدا شد.
وی افزود: رتبه دوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به طور مشترک به خانم ها "ندا هادیان" برای نمایش "دور از دسترس اطفال" از کبودراهنگ و "مهدیه بختیاری" برای نمایش "تنهایی تهمینه" از کبودراهنگ اهدا شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: رتبه نخست هیات داوران در این بخش تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی خود را به بازیگر نمایش " عاشقانه ای برای مده آ "سرکار خانم نگین ورمزیار از همدان اهدا کرد.
ویژه اظهار کرد: هیات داوران در بخش بازیگری مرد جایزه سوم خود را شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به بازیگران نمایش های "دور از دسترس اطفال نگهداری شود" به "میثم عزیزی" از کبودرآهنگ و "امیر حسین فاطمی" برای نمایش "چند روایت متقارن" از همدان اهدا کرد.
وی ادامه داد: لوح تقدیر و جایزه نقدی در بخش رتبه دوم بازیگری مرد به بازیگری نمایش "تنهایی تهمینه" به رضا قاسمی از کبودراهنگ اهدا شد و دیپلم افتخار جایزه نقدی و تندیس جشنواره رتبه نخست بازیگر مرد به "ابوذر محمودی" برای نمایش "خون و جنون" از شهرستان رزن اهدا شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: در بخش نمایشنامه نویسی، هیات داوران از مرحوم "روح الله صالحی" که سالهای طولانی در عرصه تئاتر و نگارش نمایشنامه حضور موثر داشت با اهدا لوح تقدیر ویژه و جایزه نقدی برای نمایشنامه "مقتل خوانی در رگ آب" از شهرستان نهاوند قدردانی کرد.
ویژه اظهار کرد: هیات داوران بدون اولویت از نمایشنامه "مرگ آسیابان" آقای "سعید حسین پور" از ملایر و "امین مظفری" نویسنده نمایشنامه "زُ" از تویسرکان با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر به عمل آورد و از نمایشنامه "عاشقانه ای برای مده آ"به نویسندگی محمد جواد سجادی از همدان با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی قدردانی شد.
وی ادامه داد: در بخش کارگردانی، لوح تقدیر و جایزه نقدی به کارگردان نمایش "خون و جنون" به آقای "امیر محمد نباتی" از شهرستان رزن اهدا شد و نیز هیات داوران در این بخش با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی به کارگردانان نمایش های "تنهایی تهمینه" از "علیرضا افشار" از کبودرآهنگ و نمایش "زُ" از "امین مظفری" از تویسرکان قدردانی کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: لوح تقدیر و جایزه نقدی به کارگردانان نمایش "عاشقانه ای برای مده آ" از "محسن سپه دوست" و "فاطمه ابرار پایدار" از همدان اهدا شد و نیز تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به کارگردان نمایش "مرگ آسیابان" از "سعید حسین پور" از ملایر اهدا شد.
ویژه اظهار کرد: هیات داوران ۲ نمایش "مرگ آسیابان" به کارگردانی سعید حسین پور از ملایر با رعایت قطعی اصلاحات و نمایش "عاشقانه ای برای مده آ" به کارگردانی محسن سپه دوست و خانم فاطمه ابرار پایدار از همدان را به دبیرخانه جشنواره بینالمللی تئاتر فجر معرفی کرد.
وی یادآوری کرد: سی و ششمین جشنواره تئاتر استان به میزبانی کبودرآهنگ در بخش نمایش های صحنه ای و خیابانی کبودرآهنگ در مجتمع فرهنگی و هنری جوان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و پارک لاله این شهر برگزار شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: این جشنواره در بخش های صحنه ای، خیابانی بصورت رقابتی و بخش ویژه شهدای پنجم آبان شهرستان کبودرآهنگ بصورت غیررقابتی در دستور کار قرار گرفت.
ویژه، رشد و اعتلای تئاتر و فرهنگ عمومی جامعه، ترویج فرهنگ بالای ایرانی- اسلامی، تلاش به منظور ارتقا سطح فرهنگ شهروندی و معرفی ظرفیت های شهرستان کبودرآهنگ از طریق اجرای نمایشهای صحنهای و خیابانی و ایجاد فضای شاد و پویا برای شهروندان را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
وی گفت: تولید تئاتر و تشویق هنرمندان این رشته در راستای سیاستهای فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران، دعوت از گروههای نمایشی منتخب از شهرستانهای مختلف استان همدان به منظور تبادلات فرهنگی و هنری از دیگر اهداف این جشنواره محسوب میشود.
وی ادامه داد: این رخداد هنری به عنوان شاخصترین برنامه هر استان در حوزه فرهنگ و هنر است که امسال کبودرآهنگ میزبان این رخداد مهم تعیین شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان یادآوری کرد: در سال گذشته نیز جشنواره تئاتر استان همدان به میزبانی ملایر با رقابت هنری ۱۶ گروه شامل هشت گروه صحنهای و هشت گروه خیابانی اجرا شد و ۱۳۰ هنرمند در سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان همدان میهمان ملایر بودند.
نظر شما