به گزارش ایرنا، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبههای نماز جمعه این هفته شهرستان با اشاره به اینکه آنچه در جنگ ارادهها محوریت دارد، تمرکز بر تغییر محاسبات طرف مقابل است، افزود: به عبارتی طرف مقابل، آن طوری محاسبه کند که میخواهد چون وقتی کسی غلط محاسبه کرد، اراده، تصمیم و اقدامش هم غلط از آب درمیآید.
وی اضافه کرد: یکی از موارد جنگ محاسبات و ارادهها در تاریخ، که قرآن نسبت به آن اهتمام ویژه دارد مقطع تاریخی پسا جنگ اُحد است که در این آیات چند مرتبه نسبت به خطای محاسباتی هشدار داده می شود.
وی افزود: در مجموع، آیات قرآنی، برای تصحیح خطاهای محاسباتی، بازیابی انگیزه و روحیهها و تقویت و استحکام عزم و ارادههای جامعه ایمانی، گزارههایی همچون تجدید نظر در محاسبات، توجه به جنگ نامتقارن و ظرفیتهای معنوی، آسیبهای دشمنان و تداوم حضور در میدان مبارزه و مقاومت را تبیین کرده است.
رحیمی به ۲۷ آذر، سالروز عروج سرخ مجاهدی خستگی ناپذیر و عالمی ربانی، آیت الله دکتر مفتح اشاره کرده و یادآور شد: اگر چه در راه وحدت حوزه و دانشگاه تلاشهای بسیاری صورت گرفته، اما کار شکنیهای متعددی نیز در راه مقابله با این هدف شکل گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: میخواهند بار دیگر بین این ۲ مرکز ارزشمند و میان این ۲ قشر مهم و تاثیرگذار جدایی بیندازند و کسانیکه دشمنان نظام اسلامی را میشناسند نباید اجازه دهند تا غبار کدورت، فضای آکنده از مهر و جو سالم علمی کشور را تیره و بیمار سازد.
امام جمعه ساوه گفت: روز وحدت حوزه و دانشگاه فرصت خوبی است برای طرح مجدد و عالمانه این موضوع و آسیب شناسی و افتزدایی از این شجره طیبه و تحکیم یکی از بزرگترین آرمانهای انقلاب اسلامی است.
وی اظهار کرد: هر نوع اتحاد و همبستگی دانشگاهیان و حوزویان به سرعت و با وسعت به جامعه سرایت میکند و زمینه ساز یکپارچگی و اتحاد ملت میشود و در مقابل بروز ناپیوستگی و چنددستگی در میان این ۲ مرکز بزرگ به جامعه اسلامی راه مییابد و آثار خطرناک و مخوفی بر جا گذارند.
حجت الاسلام رحیمی به مناسبت فرارسیدن روز حمل و نقل نیز بیان کرد: حمل و نقل از سرمایههای بزرگ یک جامعه است که در صورت فراهم نبودن این خدمت کشور از نظر اقتصاد بسیار ضعیف میشود.
نظر شما