۲۳ آذر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۸
کد خبرنگار: 1452
کد خبر: 85688842
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

فیلم| قهرمانان تیراندازی با کمان رنکینگ کشور در همدان معرفی شدند

همدان- ایرنا- قهرمانان تیراندازی با کمان رنکینگ کشور جمعه شب با برگزاری دیدارهای نهایی به میزبانی سالن شهید سلیمانی شهر همدان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا در این پیکارها ۳۱۰ کمان دار از استان‌های مختلف کشور در رده سنی آزاد و در ۲ ماده ریکرو و کامپوند به مدت سه روز با هم رقابت کردند.

در این رقابت‌ها و در بخش ریکرو بانوان، زهرا عباس نژاد از تهران قهرمان شد، آرزو یارمحمد از همدان مقام دوم را کسب کرد و زهرا کوشا از گیلان بر سکوی سوم ایستاد.

در بخش آقایان نیز محمدپاکدل نیا از مرکزی قهرمان شد، فرساد حاجتی دیگر کماندار مرکزی مقام دوم را به دست آورد و پرهام خمسه از تهران سوم شد.

00:00
00:00
Download

همچنین در ماده کامپوند و در بخش بانوان وجیهه علیدوست از تهران بر سکوی نخست قرار گرفت، بیتا عاشق زاده از آذربایجان شرقی در جایگاه دوم ایستاد و رونیا رضوی مشعوف از همدان مقام سوم را به دست آورد.

در بخش آقایان نیز آرمین پاکزاد از البرز حایز رتبه نخست شد، مجید کیانزاد از اصفهان دوم شد و محمدآرمان مقصودی از همدان در جایگاه سوم قرار گرفت.

این مسابقات در حضور غلامرضا شعبانی بهار رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان کشور و مربیان تیم ملی کامپوند و ریکرو برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha