به گزارش ایرنا محمد خانچی جمعه در کارگاه آموزشی باید ها و نباید های قانون شهرداریها و شوراهای اسلامی شهر اظهارکرد: به منظور بروزرسانی و ارتقای سطح دانش مدیریتی اعضای شورای و شهرداری های استان در راستای تطبیق مصوبات شورای اسلامی شهر ، این کارگاه آموزشی برگزار شد که قطعا آموزش های ارائه شده میتواند در بهبود تصمیمگیریها و کاهش انحرافات برخی مصوبات تاثیرگذار باشد.
وی با بیان اینکه در این نشست فرمانداران، روسای شورای شهر و کارشناسانی تاثیرگذار در بحث تطبیق مصوبات حضور داشتند ادامه داد: امیدواریم که با برگزاری نشست های آموزشی، دانش مدیریت شهری در مجموعه های مرتبط مانند شورا و شهرداری ها را بهروز کنیم.
به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان، برگزاری این دوره های آموزشی تا پایان سال به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.
اهمیت آموزش و تصمیمگیریهای صحیح
خانچی تاکید کرد: باوجود شفافیت قوانین اما بعضا شاهد تصمیم گیری های نادرست در مجموعه شهرداریها و شوراها هستیم که امیدواریم برگزاری این نشست های آموزشی، به توجیه افراد کمک کند تا تصمیمات دقیقتر، منطقیتر و در چارچوب قانون اتخاذ شود.
خانچی با اشاره به اهمیت رعایت مباحث مالی و ضوابط اداری گفت: «باید دقت بیشتری در تصمیمگیریها داشته باشیم تا از مشکلات قانونی جلوگیری کنیم».
وی افزود: استان خوزستان هماکنون به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است؛ لذا باید در ماههای پیش رو با تلاش مضاعف و همکاری مردم، این روند را ادامه دهیم و به توسعه و عمران شهر و منطقه کمک کنیم.
خانچی تاکید کرد: همکاری و هماهنگی تمامی نیروهای اجرایی و امدادی و انتظامی در راستا خدمت رسانی جامع شهری با کمترین انحراف و با بهترین کیفیت ضروری است.
سطح دانش مدیریتی دهیاران خوزستان رو به رشد است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان همچنین در کارگاه آموزشی دهیاری های استان، ارتقا سطح دانش دهیاران را ضروری عنوان کرد و افزود: کسب رتبه نخست پژوهش و آموزش کشور توسط استان در سالهای جاری نشان از نگاه و اهمیت موضوع آموزش در مدیریت استان است.
خانچی به موضوعات کارگاه های آموزشی برگزار شده دهیاری های استان اشاره کرد و افزود: گردشگری روستایی، آشنایی با طرح های درآمدزایی، مدیریت عمران روستایی، مهارت های مالی و کامپیوتری و مدیریت پسماند از جمله فصول برگزاری این دوره های آموزشی است.
وی افزود: طی توافق انجام شده با دانشگاه پیام نور استان، برگزاری دوشنبههای آموزشی در هشت شهر استان ادامه دارد و یک هزار و 900 نفر از دهیارها و کارکنان دهیاری های استان در این دوره ها حضور دارند.
خانچی به اهمیت آموزش و جایگاه ارتقا سطح دانش مدیریتی دهیاران اشاره کرد و افزود: ارتقای سطح دانش دهیاران، چشم انداز توسعه همه جانبه روستاها را محقق خواهد کرد.
آموزش، راهکاری برای جلوگیری از اشتباهات در مصوبات شوراها
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری خوزستان همچنین در کارگاه آموزشی شهرداریها و شوراهای اسلامی شهر که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، گفت: در راستای تکالیفی که وزارت کشور در قبال شهرداریها و شوراهای شهر و روستا دارد از ابتدای سال برای آموزش شوراها و شهرها برنامه ریزی انجام داده و امسال در خوزستان با دعوت از اساتید کشوری و استانی چندین دوره آموزشی برگزار کردهایم.
فرزاد شاه ولی افزود: امروز نیز کارگاه آموزشی برای آشنایی فرمانداران به عنوان رؤسای شورای تطبیق شهرستانها، رؤسای شورای شهر، شهردارها و تمامی اعضای هیأت تطبیق شهرستانها برگزار شد.
وی عنوان کرد: با توجه به روندهای آموزشی قبلی و بررسیهایی که در اداره کل امور شهری صورت گرفت متوجه شدیم بعضاً در برخی از مصوباتی که از ناحیه شهرداری به شورا میرسد و شورا نیز تصویب میکند ایراداتی وجود دارد لذا این کارگاه تشکیل شد تا ایرادات احصا و برطرف شود.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری خوزستان بیان کرد: در دوره آموزشی امروز ۸۸ شهردار، ۸۸ رئیس شورا، ۳۰ فرماندار، اعضای هیأت تطبیق و مشاورین اعضای مشورتی کمیتههای تطبیق حضور دارند، قطعاً بحثهایی که در جلسه امروز مطرح میشود برای همه اینها مفید خواهد بود.
شاه ولی ادامه داد: همچنین این کارگاه از روند اشتباهی که گاهی پیش میآید جلوگیری خواهد کرد.
اقدامات خوبی در روستاهای خوزستان انجام شده است
مدیرکل امور روستایی استانداری خوزستان همچنین در کارگاه آموزشی بایدها و نبایدهای قانون شوراهای اسلامی بخش و روستا که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد گفت: مصوبات خوبی در هیأتهای تطبیق مورد بررسی قرارگرفت و به طبع آن کارهای شایسته ای در روستاهای خوزستان به نسبت کشور انجام شده است.
مرتضی باوی بیان کرد: خوزستان دارای ۳۰ شهرستان، ۷۱ بخش، ۴ هزار و ۳۹ روستا و ۲ هزار و ۱۷ دهیاری است.
وی گفت: در سال ۹۸ دورهای مشابه دوره امروز را در روزهای آغازین تشکیل هیأتهای تطبیق سراسر کشور برگزار کردیم، اما متأسفانه پس از آن به دلیل مصادف شدن با کرونا، تعطیلی سمینارها و برنامههای آموزشی، انتخابات جدید و تغییر دولتها رخ داد و دیگر نتوانستیم در آغاز دوره ششم شوراها چنین دورهای را برگزار کنیم.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان ادامه داد: تجربه ثابت کرده حداقل ۸۰ درصد اعضای شوراهایی که در این دورهها هستند، به دورههای بعدی نیز منتقل خواهند شد، سعی خواهیم کرد این دورهها را به صورت مستمر برگزار کنیم تا ابهامات و اشکالاتی که در هیأت تطبیق شهر و روستا برای افراد وجود دارد را برطرف کنیم.
باوی اضافه کرد: این نوید را میدهم که در آینده نزدیک همانند شوراهای اسلامی شهر، ما نیز به سامانه واحد در خصوص راهبری مصوبات شوراهای اسلامی شهر و روستا وصل خواهیم شد.
وی عنوان کرد: پیش روی یک قدم روبه جلو از مزایای اتصال به سامانه است زیرا مصوبات به صورت سیستمی و سامانهای انجام و از هدر رفت ها جلوگیری خواهد شد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان گفت: امر آموزش برای یک مقطع و یا یک فرد خاص نیست بلکه برای هر فرد در هر مقطعی و مقامی امری ضروری و لاینفک است.
نظر شما