به گزارش ایرنا، اکبر صالحی شامگاه یکشنبه در نشست ستاد مبارزه با قاچاق کالا در استانداری اصفهان افزود: مسیر پر پیچ و خم مبارزه با قاچاق کالا ابتدا با رسیدن به یک گفتمان واحد ترسیم خواهد شد در حالیکه همچنان نهادهای متولی مواضع متفاوت و غیر شفاف در برابر این مساله دارند.
معاون استاندار اصفهان افزود: رویکرد جلسات مفصل ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید به مصوبات کلیدی، کارگشا و قابل اجرا تغییر کند.
صالحی با قدردانی از تلاش های متولیان پیشین در این حوزه افزود: انتظار می رود در دولت چهاردهم با نگاه و رویکرد تازه و به دور از حواشی گزنده به مساله قاچاق کالا در استان پرداخته شود.
معاون استاندار اصفهان ادامه داد: آمارهای ارائه شده مبنی بر حدود ۲۰ میلیارد دلار قاچاق کالا در کشور و بیش از ۶ هزار پرونده قاچاق کالا در استان در سال گذشته، گواه بر این موضوع است که در این حوزه نیازمند کار مجدانه و سرسختانه هستیم.
صالحی افزود: در مسائل مربوط به امنیت از جمله قاچاق، جایی برای شبهه نیست و همه زیرمجموعه های مرتبط باید پای کار بیایند.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان ارتقای سامانه های الکترونیکی مبارزه با قاچاق کالا و تعیین تکلیف فوری اظهارنامه های قضایی رسوب شده از سالهای پیش در زمینه فرآورده های نفتی قاچاق را ضروری دانست.
وی افزود: اعضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا نقص های قانونی و موانع اجرایی این حوزه را به مدیریت استان منعکس کنند.
معاون استاندار اصفهان گفت: تهیه و انتشار بسته های فرهنگی مبارزه با قاچاق کالا با استفاده از زبان لطیف هنر و با مشارکت هنرمندان و رسانه ها ضروری است.
صالحی افزود: برنامه محوری مدیریت استان در این دوره حمایت از نهادهای متولی برای برخورد قاطع با دانه درشت های قاچاق کالا و اقدامات سازمان یافته آنهاست.
معاون استاندار اصفهان بر ضرورت مبارزه جدی با قاچاق کالا برای نجات تولید، اشتغال و اقتصاد کشور تاکید کرد و افزود: در شرایط فعلی و تهدیدهای منطقه ای باید اقدامات ویژه برای نظارت بر قیمت کالاهای اساسی و پیشگیری از احتکار آنها برنامه ریزی و اجرا شود.
به گزارش ایرنا، مردم استان در صورت مشاهده گران فروشی، کم فروشی، احتکار، درج نکردن قیمت، امتناع از عرضه و کالای قاچاق میتوانند با تلفن ۱۲۴ تماس یا بصورت حضوری به این واحد در محل اداره کل صمت استان مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند.
بیش از ۲۲۵ هزار واحد صنفی و حدود ۵۶۰ اتحادیه در سراسر استان اصفهان مشغول فعالیت هستند.
استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، صنعتیترین استان کشور بشمار میرود.
نظر شما