به گزارش ایرنا، احمد تفرشی مدیر امور بین الملل و ارزی بانک سپه روز سهشنبه در سمینار آموزشی آشنایی با نحوه معاملات ارزی با کشور روسیه در سالن اجتماعات دانشگاه جندی شاپور دزفول بیان کرد: استمرار در تولید به منظور صادرات یکی از ضروریات است و باید طبق قراردادی که با شرکتهای خارجی بسته میشود براساس زمانبندی مطرح شده محصول باکیفیت تولید و صادر کرد.
وی افزود: صادرات محصول خوزستان به چین از طریق روسیه امکان پذیر است ولی اقتصادی نیست و گران تر از تجارت از طریق ایران خواهد بود لذا پیشنهاد میشود بازرگانان صادرات به چین را از طریق ایران انجام شود.
اعظم اعتماد معاون توسعه روابط بین الملل اداره کل امور بین الملل بانک سپه نیز گفت: بیشترین خریداران محصولات خوزستان، فروشگاههای زنجیره ای هستند که اطلاعات آنها برای برقراری ارتباط تجاری در اختیار فعالان اقتصادی قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه تاکنون بانک کشاورزی بانک عامل مبادلات اقتصادی بوده و بانک سپه اخیرا به این حوزه ورود کرده است، افزود: به دنبال تعامل و ایجاد ارتباط با صندوق ضمانت صادرات هستیم.
اعتماد با تاکید بر اینکه هرجا ظرفیت وجود دارد امکان سرمایه گذاری نیز وجود دارد اظهارکرد: روسیه و بلاروس برای صادرات چوب و خمیر کاغذ حرف برای گفتن دارند و امکان همکاری از این طریق وجود دارد.
معاون توسعه روابط بین الملل اداره کل امور بین الملل بانک سپه تاکید کرد: محصولاتی که امکان واردات از روسیه را دارند شامل چوب، خمیر کاغذ و ورق فولادی است.
وی خاطرنشان کرد: شرایط سرمایه گذاری در هند از چین بهتر است از این رو واردات برنج از هند در حال انجام است.
بیشترین حجم صادرات به روسیه مربوط به محصولات دزفول است.
برگزاری دورههای آموزشی قراردادنویسی و بازاریابی از دیگر فعالیتهای اتاق بازرگانی اهواز است. مشاوران حقوقی اتاق بازرگانی اهواز درخصوص مالیات، امور گمرکی، تامین اجتماعی و مشاورههای حقوقی آماده پاسخگویی به فعالان اقتصادی هستند.
همچنین مرکز داوری اتاق بازرگانی اهواز برای رسیدگی به مشکلات قانونی تاجران و بازرگانان خدماترسانی خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، در این سمینار به سوالات فعالان اقتصادی دزفول درخصوص تبادلات با روسیه پاسخگویی شد.
نظر شما