سهمیه کود کشاورزان قمی به صورت کامل تخصیص می‌یابد

قم - ایرنا - مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم گفت: قابلیت انجام درخواست صدور الکترونیکی کودهای شیمیایی یارانه‌ای توسط خود بهره‌بردار در این استان فراهم شده‌است و در همین رابطه سهمیه کود کشاورزان به صورت کامل تخصیص می‌یابد.

حسین زند روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این رابطه بیان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم دارای ۲۱ عاملیت (کارگزاری) توزیع نهاده‌های کشاورزی در سطح استان است و کشاورزان می‌توانند سهمیه کودی خود را از طریق این کارگزاری‌ها دریافت نمایند.

وی در ادامه با اشاره به این که از ابتدای مهرماه سال‌جاری قابلیت انجام درخواست صدور حواله الکترونیکی کودهای کشاورزی یارانه‌ای توسط خود کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزان فراهم شده‌است، افزود: در این راستا بهره‌برداران بخش کشاورزی استان باید پس از ثبت درخواست حواله سهمیه کودی خود در سامانه کنترل و پایش مواد کودی و تایید آن توسط مراکز جهاد کشاورزی، به کارگزاران توزیع نهاده های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مراجعه و سهمیه کودی خود را دریافت نمایند.

وی ادامه داد: امکان صدور حواله الکترونیکی کود در سامانه کنترل و پایش مواد کودی در صورت احراز هویت متقاضی توسط سامانه دولت من و صحت سنجی و مطابقت مشخصات شناسنامه‌ای و کد ملی با شماره همراه متقاضی امکان پذیر است و براساس اطلاعات موجود در سامانه پهنه بندی وزارت جهاد کشاورزی که توسط کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی درج شده است، انجام می‌شود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم با اشاره به وجود پنج سامانه در مراحل تدارک و توزیع کودهای یارانه‌ای، افزود : کلیه محموله‌های کودی از مبادی تا زمان تحویل به کشاورز به‌صورت دقیق و کامل از طریق بازدیدهای میدانی و رصد سامانه‌ای تحت کنترل و نظارت قرار دارد.

به گزارش ایرنا، بخش کشاورزی قم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

این بخش ۶ درصد از ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش‌از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha