به گزارش ایرنا از شرکت آب و فاضلاب استان تهران، «محسن بختیار» در دیدار با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران افزود: در شرایط فعلی که اجرای پروژههای آب و فاضلاب با مشکل کمبود نقدینگی رو به رو هستند، یکی از روشهای مناسب برای تسریع در پیشبرد این پروژهها، بهرهگیری از جذب سرمایهگذار خارجی با استفاده از روش BOT است.
وی گفت: سفارت ایران در چین تلاش میکند تا حداکثر ظرفیتهای لازم به منظور فراهم کردن بستر مورد نیاز برای جذب سرمایهگذاری در پروژههای آب و فاضلاب را فراهم کند.
سفیر ایران در چین از اینکه در ۱۸ ماه گذشته در میان شرکتهای آب و فاضلاب کشور، شرکت آبفای استان تهران نخستین شرکتی است که موضوع جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی را از سفارت ایران در چین پیگیری کرده است، ابراز خرسندی کرد و گفت: نهایت تلاش خود را به منظور دستیابی به این مهم انجام خواهد داد.
«محسن اردکانی» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز از سفیر ایران در پکن به منظور موافقت با برگزاری این نشست و قول مساعد برای تسهیلگری در جذب سرمایهگذاری خارجی قدردانی و این موضوع را اقدام مثبتی به منظور تنوعبخشی تامین منابع مالی برای پروژههای آب و فاضلاب استان تهران قلمداد کرد.
وی افزود: در حال حاضر زمینه فعالیت سرمایهگذاران و پیمانکاران چینی در ایران فراهم است و این ظرفیت با حضور سفیر ایران در چین به عنوان فردی که در امور زیربنایی تاسیسات شهری در وزارت نیرو فعالیت داشته است، فرصت طلایی را برای استفاده حداکثری در این بخش فراهم خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران که به همراه «حسام خسروی» معاون بهرهبرداری و توسعه آب این شرکت و «عباسعلی مصرزاده» مدیرعامل شرکت فاضلاب شهر تهران به چین سفر کرده بود، از نمایشگاه بینالمللی تجارت آب فرآیندی، آب آشامیدنی و فاضلاب (AQUATECH CHINA) نیز که در شهر شانگهای برگزار شد، دیدن کرد.
نظر شما