به گزارش خبرنگار ایرنا، منصور بیجار شامگاه پنجشنبه در هفتمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه سیستان و بلوچستان بیان کرد: شورای برنامهریزی توسعه استان بر اساس ماده ۳۱ قانون احکام دائمی کشور بالاترین نهاد تصمیم گیری و نظارت در خصوص توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در سطح استان است.
وی افزود: سند راهبردی بسیار مهم در سیستان و بلوچستان پیرامون سفر رهبر معظم انقلاب برای توسعه استان در ۱۱ بند به آن اشاره شده که در اولویت کار قرار دارد؛ تنبلی و غفلتی که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند باید با تلاش و جدید جبران شود.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بر اساس ارزیابی صورت گرفته تغییرات هوشمندانه انجام میشود چرا که هدف ما توسعه استان است، همچنین باید جلسات توجیهی و دوره های آموزشی برای مدیران در دستور کار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در سطح استانی نیز باید کمیتههای برنامهریزی جایگاه ویژه داشته باشند و در دستور کار قرار گیرند، گفت: تمامی ادارات و دستگاههای اجرایی برنامه خود در خصوص کاهش مصرف سوختهای فسیلی نفتگاز، بنزین، گاز و انرژی برق را باید ارائه دهند.
بیجار تاکید کرد: شرکت برق باید ارزیابی درخواست عملکرد دستگاه اجرایی در رابطه با کاهش مصرف برق و سوخت را در دستور کار قرار دهد.
وی اظهار کرد: دستگاههای اجرایی باید با درنظر گرفتن یک سوم از محل منابعی که در اختیار دستگاهها قرار میگیرد همچنین از منابع استانی و با کمک استانداری دستگاه تامین برق خود را از انرژی خورشیدی و پنلها در دستور کار قرار دهند و شرکت برق در این زمینه یاری گر باشد.
عزم جدی دولت وفاق ملی برای توسعه سیستان و بلوچستان
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اولین سفر استانی رئیس جمهور به این استان دارای وجهه های مختلفی است، ادامه داد: در بخش اول یکسری مصوبات عمرانی و منابع مالی انجام شد که در نوع خود بینظیر بود، ۳۳ پروژه در توسعه طرح های آب، راه، حمل و نقل و آموزش با اعتباری ویژه دستاورد مهم سفر بوده که تلاش شده با تکیه بر توان استان به ویژه ظرفیت های مهم و تخصصی، در سریع ترین زمان ممکن اجرا شود.
وی تصریح کرد: حضور وزرا و قولهایی که دادند نکته مثبت دیگری بود که ثمرات سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان به شمار میرود.
بیجار بیان کرد: با پیگیریهایی که توسط دولت انجام شده و تاکید رهبر معظم انقلاب و مجمع نمایندگان استان و تمامی متولیان، دولت عزم خود را برای توسعه سیستان و بلوچستان جدی گرفته، بنابراین مدیران وظیفه دارند نسبت به قبل با جدیت بیشتری پای کار باشند، هیچگونه قصور و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
وی افزود: مدیران باید از ظرفیت نمایندگان سیستان و بلوچستان به بهترین شکل ممکن در پیگیری مصوبات و طرحهای خود استفاده کنند، همدلی و وفاق در استان ایجاد شده همه مدیران مکلف هستند از این ظرفیت استفاده کنند این مهم در ارزیابی مدیران ملاک قرار دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: مدیران باید موضوعات را برای مردم در زمینههای مختلف شفاف سازی کنند تا دلیل مطالبات و خواسته آنان مشخص شود، منشا بسیاری از نارضایتیها به عدم شفافیت از سوی مدیران برمیگردد.
نظر شما