به گزارش ایرنا، استاندار مازندران در ادامه برنامههای بازدید میدانی از مناطق مختلف استان که از زمان آغاز به کارش تا کنون در پیش گرفت، امروز -جمعه- همراه با تعدادی از مسئولان ارشد استان و ۲ نماینده ساری در مجلس راهی بخشهای چهاردانگه و دودانگه شد.
مهدی یونسی رستمی در این بازدید میدانی علاوه بر بازدید از چند طرح عمرانی، با مردم و مسئولان این ۲ بخش نیز دیدار و گفتوگو داشت. بازدید از سایت آتشنشانی و پاسگاه انتظامی گرماب کیاسر، بازدید از واحد تولیدی فولاد ناحیه صنعتی هفتخال کیاسر، بازدید از عملیات اجرایی طرح ورودی محور ساری-سمنان به کیاسر، بازدید از مرکز جامع سلامت شهر کیاسر و بازدید از پست برق ۶۳.۲۰ کیلوولت دودانگه بخشی از برنامههای امروز استاندار مازندران در ارتفاعات ساری بود.
استاندار مازندران پس از بازدید از سایت پیشنهادی برای ساخت ایستگاه آتشنشانی و پاسگاه در روستای گرماب، ۲۰ میلیارد ریال برای ساخت پاسگاه اختصاص داد که قرار است این رقم تا پایان سال تخصیص یابد.
در رایزنیهای انجام شده قرار شد که ایستگاه آتشنشانی هم با مشارکت مردم ۳۰ روستای زیر پوشش این ایستگاه ساخته شود و استانداری با پیگیری از طریق معاونت عمرانی وزارت کشور، یک دستگاه خودروی آتشنشانی این ایستگاه را تامین کند و تحویل دهد.
استاندار مازندران در حاشیه این سفر به خبرنگاران گفت: بررسی آخرین وضعیت اجرایی طرحهای نیمهکاره سراسر استان در بازدیدهای شهرستانی با هدف تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرحها به ویژه طرحهایی که یش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند مهمترین هدف و اولویت این سفرهای شهرستانی و بازدیدهای میدانی است.
مهدی یونسی رستمی اظهار کرد: مهمترین دلیل راکد ماندن و فعال نبودن عملیات عمرانی طرحها، پشتیبانی مالی ضعیف است. با نمایندگان مجلس بررسیهای لازم را برای تکمیل برخی طرحها انجام دادیم و قرار شد جلسات متعددی با مسئولان برگزار شود تا قول بیپایه و اساس به مردم ندهیم و طبق برنامه پس از تامین اعتبار طرحهای اولویتدار به پایان برسد.
نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه علمی نبودن و نامعلوم بودن اهداف برخی پروژهها باعث راکد ماندن و هدررفت سرمایهها شده است، افزود: باید با تفکر جمعی و کارشناسی، راهکارهایی ارائه شود تا این پروژهها از بنبست خارج شوند.
وی در بازدید از طرح پست برق ۶۳.۲۰ کیلوولت دودانگه نیز با بیان اینکه این طرح بدون در نظرگرفتن موانع طبیعی و همچنین فراهم کردن زیرساختها افتتاح شد، گفت: نباید با وعدههای واهی اعتماد مردم را خدشهدار کنیم. بر همین اساس نیز تمام تلاشمان را برای جذب منابع مالی مورد نیاز پروژههای با پیشرفت بالای ۷۰ و ۸۰ درصد به کار خواهم گرفت.
استاندار مازندران توسعه کلان مازندران را مهمترین اولویت تیم جدید مدیریتی استان برشمرد و خاطرنشان کرد: توسعه باید با ظرفیت و داشتههای هر منطقه صورت گیرد و همدلی و همافزایی مسئولان و نمایندگان مجلس گام مهم در ارتقای موقعیت و پیشرفت در حوزههای مختلف خواهد شد.
یونسی رستمی به بلااستفاده ماندن سد فریم به دلیل نقص فنی در ساخت اشاره کرد و افزود: در صددیم که برای سد فریم که سالها پیش ساخته شده و به دلیل نشتی فعلا امکان بهرهگیری از آن وجود ندارد راه چارهای بیابیم تا مردم منطقه از این سد بهرهمند شوند.
در این بازدید تصمیمهایی نیز با حضور استاندار مازندران برای رفع برخی چالشهای منطقه اتخاذ شد. برای مرکز جامع سلامت کیاسر مقرر شد که علاوه بر یک پزشک خانواده و ۲ پزشک کشیک، پزشک دیگری نیز تا یک ماه آینده معرفی شود.
استاندار در بازدید از بزرگترین کارخانه پروفیل سرد شمال کشور در ناحیه صنعتی کیاسر نیز که یکی از ۱۰ کارخانه بزرگ تولید پروفیل نورد سرد ایران است و با سرمایهگذاری ۱۲ هزار میلیارد ریال ساخته شده و ۲۵۰ شغل ایجاد کرده است، با همراهی مسئولان تصمیمهایی برای رفع موانع پیش پای این واحد تولیدی اتخاذ کرد. در این بازدید قرار شد درخواست این واحد تولیدی برای معرفی به بانک به منظور برخورداری از تسهیلات سرمایه در گردش در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مطرح و بررسی شود.
یونسی رستمی بازدیدی هم از طرح ورودی محور ساری-سمنان به کیاسر داشت و پس از بررسیهای اولیه مقرر شد که صبح فردا -شنبه- نشستی با حضور نمایندگان مجلس، مدیرکل راه و شهرسازی، مدیر شرکت ساخت و توسعه استان، مدیرکل راهدای و حملونقل جادهای، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی و معاون عمرانی استاندار در دفتر استاندار برگزار شود.
پیگیری برای برداشتن موانع پیش روی بهرهبرداری از پست ۶۰ مگاواتی ۶۳.۲۰ کیلوولت پریم بخش دودانگه ساری و خط تغذیه کننده آن که با اعتبار سه هزار میلیارد ریالی در حال ساخت است نیز از برنامهای استاندار در کیاسر بود.
نظر شما