به گزارش ایرنا، این نمایشگاه با حضور ۴۵ شرکت در ۱۰۵ غرفه برپا و توانمندی های استان در تولید فرآورده های گوناگون زراعی، باغی، دام و طیور، ادوات و تجهیزات بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و وابسته این بخش به نمایش گذاشته شد.
نمایشگاه تخصصی کشاورزی از یکم تا چهارم دیماه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ برای بازدید علاقهمندان دایر است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی در این آیین افزود: نمایشگاه نسبت به سال های گذشته ارتقا یافته و باید از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و نخبگان در نمایشگاه سال آینده استفاده بیشتری شود.
محمد محمدزاده افزود: کشاورزی محور توسعه استان خراسان شمالی محسوب می شود و با استفاده از این آب برای شرب، آب سدها برای کشاورزی استفاده خواهد شد و انقلابی را در کشاورزی استان ایجاد خواهد کرد.
وی ادامه داد: زمین، خاک و نیروی انسانی کافی در حوزه کشاورزی استان وجود دارد و در صورت تامین آب انقلابی در کشاورزی استان ایجاد می شود.
به گزارش ایرنا، سهم خراسان شمالی ۶ دهم درصد از تولید ناخالص داخلی تمامی بخش های اقتصادی کشور است که سهم بخش کشاورزی استان ۱.۱ درصد از تولید ناخالص بخش کشاورزی کشور است.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از مجموع این میزان ۳۰۰ هزار هکتار زراعی و مابقی باغی است و بیش از ۸۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در این حوزه فعالیت می کنند. بیشترین شاغلان استان در بخش کشاورزی اشتغال دارند.
کشاورزی خراسان شمالی ۱.۱ درصد از تولید ناخالص بخش کشاورزی کشور را تشکیل می دهد و ۷۰ درصد این محصولات قابل ذخیره سازی، نگهداری و فراوری است.
۴۴ درصد جمعیت یک میلیون نفری این استان در نواحی روستایی سکونت دارند.
نظر شما