به گزارش خبرنگار ایرنا؛ منوچهر حبیبی روز یکشنبه در جلسه شورای اداری کرمانشاه همچنین از مدیران استان خواست حتما واقعیت ها را به مردم گزارش دهند و از پرداختن به آمار و اطلاعات خلاف واقع پرهیز کنند.
وی امید آفرینی، اعتماد سازی و رضایتمندی را سه مولفه اصلی برنامه های مدیریت استان دانست و اظهار کرد: اگر برنامه مدیران حاوی امید و اعتمادسازی باشد یقینا رضایتمندی مردم از دولت و نظام را به همراه دارد که نتیجه آن استحکام پایه های انقلاب اسلامی خواهد بود.
توسعه اقتصادی اولویت استان کرمانشاه است
استاندار کرمانشاه همچنین گفت: زمانی شاهد توسعه استان خواهیم بود که توسعه متوازن باشد یعنی همه ابعاد و جهات توسعه اعم از عمرانی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و گردشگری باهم رشد و حرکت کند؛ نه اینکه یک بخش بزرگ شود و یک قسمت دیگر رشد نکند.
حبیبی گفت: با توجه به شرایط معشیتی و اقتصاد کنونی مردم ناچاریم توسعه اقتصادی را اولویت استان قرار دهیم؛ هرچند توسعه فرهنگی مقدم بر توسعه اقتصادی است.
وی در ادامه مهمترین معیار ارزیابی مدیران دستگاه های اجرایی کرمانشاه را ارتقای شاخص های توسعه ای استان در دستگاه اجرایی تحت مسوولیتشان ذکر کرد و از آنها خواست حتما در راستای ارتقای جایگاه استان در کشور برنامه داشته باشند.
استاندار کرمانشاه همچنین جذب اعتبارات ملی و پیگیری مطالبات و پروژه های استان در وزارتخانه و سطح کشور را از دیگر شاخص های مهم معیار ارزیابی خود از عملکرد مدیران برشمرد و گفت: فقط ۱۵ درصد بودجه کشور در سطح استان ها توزیع می شود و ۸۵ درصد در وزارتخانه ها است لذا از مهمترین وظایف یک مدیر دستگاه اجرایی استان جذب اعتبار است.
مسوولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان باید یک تیم شوند
حبیبی در بخش دیگری از سخنانش استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای پیگیری امورات استان کرمانشاه در سطح ملی را یک فرصت دانست و از مسوولان دستگاه های اجرایی خواست برای پیشبرد برنامه ها با نمایندگان تعامل و همکاری داشته باشند و به مانند یک تیم برای توسعه استان عمل کنند.
استاندار کرمانشاه همچنین سفر وزیران و مسوولان کشوری به استان را از دیگر شاخص های مهم ارزیابی مدیران دستگاه های اجرایی برشمرد بیان کرد: حضور وزرا و مقامات گره گشای مشکلات استان است لذا مدیران در این راستا پیگیری و تلاش کنند.
حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود به پتانسیل کشاورزی، تجاری، گردشگری و اقتصادی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این استان گاها اینقدر قابلیت دارد که می توان با آنها چند استان را مدیریت کرد لذا باید حتما برای توسعه و جبران عقب ماندگی های کرمانشاه برنامه داشته باشیم.
وی در ادامه به ظرفیت بی بدیل استان برای توسعه گردشگری اشاره کرد و گفت: با ارتقای وضعیت مهمان پذیرها، هتل ها و بازار گردشگری باید کرمانشاه را از معبر گردشگری به مقصد تبدیل کنیم.
بازار کرمانشاه باید مستمر نظارت و کنترل شود
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکل معیشت مردم، گرانی اجناس و چند نرخی بودن قیمت برخی کالاها در بازار استان از مسوولان ذیربط خواست این وضعیت را کنترل و بر بازار نظارت و رصد مستمر داشته باشند.
حبیبی با یادآوری ناترازی تولید و مصرف انرژی در کشور از شرکت های برق منطقه ای و شرکت توزیع نیروی برق و دیگر دستگاههای ذیربط استان خواست در راستای توسعه نیروگاه های خورشیدی برنامه ریزی و جذب سرمایه گذار داشته باشند و سایر دستگاهها نیز برای تامین انرژی برق به سمت خودکفایی با نصب پنل های خورشیدی بروند.
استاندار کرمانشاه در پایان ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن را به تمام بانوان استان تبریک گفت و از زحمات معاونان و مدیران سابق استانداری که به تازگی تودیع شدند؛ قدردانی کرد.
نظر شما