به گزارش ایرنا، ملک محمد قربانپور روز یکشنبه در نشست راهبری توسعه زنجیره فولاد افزود: هر چند صنایع بزرگ فولاد نقش مهمی در درآمدزایی و تولید ناخالص ملی دارد اما صنایع پایین دستی این صنعت است که درآمد را توزیع و اشتغال ایجاد میکند.
وی اظهار داشت: تکمیل زنجیره فولاد از مهمترین رویکردهایی است که در چهارمحال و بختیاری باید در دستور کار قرار گیرد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به مزایای صنایع پایین دستی فولاد گفت: صنایع پایین دستی زنجیره فولاد آلودگی و عوارض کمتری دارد به همین دلیل سیاست کلی و راهبردی این استان کمک به فعالان این بخش برای تکمیل زنجیره فولاد است.
وی با اشاره به فعال بودن صنعت فولاد در اصفهان و خوزستان ادامه داد: بسیاری از معضلات از جمله آلودگی هوا و کمبود آب که در استانهای همجوار برای توسعه این صنعت وجود دارد در این استان وجود ندارد و توسعه این صنعت در چهارمحال و بختیاری قابل وصولتر و قابل دسترس تر است.
وی با بیان اینکه بحث انرژی به عنوان پاشنه آشیل کشور در این روزها مطرح است گفت: صنایع توان و امکان این را دارند که در بخشهای تولید انرژی ورود کنند و استان نیز در بحث ایجاد زیرساختها در کنار آنان است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.
ورق خودرو چهارمحال و بختیاری تولیدکننده ورق گالوانیزه مورد نیاز صنعت خودروسازی کشور است که علاوه بر برخورداری از ظرفیت اسمی تولید سالیانه ۴۰۰ هزار تن از این محصول، احداث و راهاندازی خط تولید ورق گالوانیزه شماره ۲ با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن را نیز در دست اقدام دارد تا بتواند نیاز ۸۵۰ هزار تنی خودروسازان کشور به ورق گالوانیزه را در افقهای پیش رو تامین کند.
همچنین فولاد سفید دشت چهارمحال و بختیاری از ابتدای راهاندازی تا پایان تیرماه ۱۴۰۳ بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزارتن تولید تجمعی آهن اسفنجی را داشته است.
نظر شما