به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمان، ابوذر عطاپور روز دوشنبه در نشست ستاد استانی پیشگیری و کنترل آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که با حضور مدیران دستگاههای مربوطه از جمله اداره کل دامپزشکی برگزار شد گفت: درخصوص اعتبارات در بحث پیشگیری و مقابله با ویروس در حوزه دامپزشکی، بیشترین مساعدت از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی صورت گرفته که باید در سرفصلهای مشخص به صورت کشوری و ملی اقدام شود.
وی افزود: اجرای رزمایش میتواند میزان آمادگی، توان و نقاط قوت و ضعف را شناسایی و برطرف کند لذا برنامهریزی و پیگیری مصوبات آن برای اجرا آماده شود.
تامین بودجه برای کیت آزمایشگاهی در اولویت است
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان نیز در این نشست گفت: تامین بودجه برای کیتهای آزمایشگاهی به منظور شناسایی سریعتر ویروس و جلوگیری از گسترش آن، از اولویتهای اصلی مبارزه با شیوع آنفلوانزا است.
ابراهیم کریمی با اشاره به لزوم حفاظت فیزیکی کارکنان کشتارگاهها بیان کرد: برای رصد و پایش دقیقتر وضعیت و انتشار بیماری، نیاز به بودجه برای تجهیزاتی از قبیل دستگاههای آزمایشگاهی و سامانههای پایش آنلاین است تا بتوان در مواقع بحرانی، واکنشهای سریع و موثری نشان داد.
صدیقه کاظمینیا، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کرمان هم گفت: این استان در مقیاس کشوری رتبه سوم از نظر تعداد ظرفیت واحدهای پرورش اجدادی گوشتی، رتبه ششم تعداد واحد پرورش نیمچه گوشتی و رتبه پانزدهم از نظر ظرفیت واحدهای مرغ تخمگذار تجاری را دارد.
نظر شما