جعفر احمدی عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اشاره به اهداف تولید این محصول در قزوین، اظهار کرد: یکی از معضلاتی که در سطح شهر قزوین در زمان قطعی برق داریم موضوع بی نظمی ایجاد شده ترافیکی در تقاطع ها بوده که یکی از راهکارهای اساسی برای برطرف کردن این مساله شهری، استفاده از چراغ های راهنمایی و رانندگی خورشیدی سولار است.
وی در خصص نحوه کارکرد این نوع چراغ های خورشیدی ساخته شده توسط جوانان نخبه دانش بنیان قزوین، افزود: این چراغ های راهنمایی بدون وابستگی به نیاز توزیع برق شهری، می تواند به صورت مستقل از انرژی خورشیدی استفاده کنند و با توجه به منبع ذخیره ای که وجود دارد، در شرایط ابری تا ۲۴ ساعت انرژی مورد نیاز برای چراغ های راهنمایی و رانندگی را تامین کنند.
احمدی تصریح کرد: تعدادی از شرکت های دانش بنیان در پارک علم و فناوری در حوزه های مختلف تکنولوژی ورود پیدا کرده اند و در تلاش هستند تا با استفاده از هوشمند سازی و همچنین انرژی خورشیدی مسایل امروز جامعه را مدیریت کنند.
به گفته این مسوول، پارک علم و فناوری استان قزوین این توانمندی را دارد تا با کمک شرکت های دانش بنیان از تکنولوژی در عرصه های مختلف زندگی روزمره استفاده کنند، اما این شرکت ها برای ادامه روند تولیدات و اختراعات خود نیاز به همراهی و همکاری سازمان ها و نهادهای متولی از جمله شهرداری ها در موضوع تامین منابع مالی دارند.
رییس پارک علم و فناوری قزوین خاطرنشان کرد: یکی از مسایلی که در آینده می تواند به ما در مدیریت شهری کمک کند، موضوع شهر هوشمند است که در اسناد بالادستی این موضوع برای قزوین به تصویب رسیده، از این رو باید تولیداتی همچون چراغ های راهنمایی و رانندگی خورشیدی که زیرمجموعه شهر هوشمند محسوب می شوند، مورد حمایت قرار گیرد.
نظر شما