به گزارش ایرنا، محمدثابت اقلیدی،سهشنبه در نشست شورای اداری خفر اظهار کرد: متقاضیان سرمایهگذاری برای ایجاد بومگردی در شهرستان خفر حمایت میشوند چرا که توسعه بومگردی منجر به افزایش اشتغال، کاهش بیکاری، رونق اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت خانوارها و ارتقای کمی و کیفی بخش گردشگری این شهرستان میشود.
وی افزود: بحران آب، کشاورزی را محدود کرده و کشاورزان را در تنگنا قرار داده و آیندهپژوهشی، توسعه اقتصادی خفر را به سوی گردشگری کشاورزی هدایت میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس گفت: شکوفایی نرگسزارهای خفر در فصل پاییز، جاذبهای طبیعی را برای این شهرستان ایجاد کرده که میتواند علاقهمندان بسیاری را جذب کند و توسعه طرحهای گردشگری کشاورزی، تجربه مهیج طبیعتگردی و بازدید از مزارع کشاورزی را برای گردشگران فراهم خواهد کرد.
ثابت اقلیدی اضافه کرد: توجه به توانمندیهای خفر در گردشگری پاییز و زمستانی، برند سازی از آن و بازاریابی مناسب، میتواند این شهرستان را در این فصلها به یکی از مناطق گردشگر پذیر استان تبدیل کند.
وی اعلام کرد: به این منظور ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بروکراسی اداری را برای سرمایهگذاران حوزه گردشگری به حداقل رسانده و آماده حمایت از آنها است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس اضافه کرد: خفر از نظر میراث تاریخی نیز شهرستانی غنی به شمار میرود؛ مقبره جاماسپ حکیم بهعنوان یکی از چهرههای شاخص در ایران و جهان در روستای گاره خفر واقعشده که مرمت و بهسازی مقبره در حال انجام استو
ثابت اقلیدی بیان کرد: صنایعدستی از دیگر ظرفیتهای اقتصادی شهرستان خفر است و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس آماده است تا با تأمین مربی، تجهیزات و مواد اولیه تولیدات صنایعدستی، حامی آموزش و رونق اقتصاد صنایع دستی در این شهرستان باشد.
شهرستان خفر در ۱۹۰ کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد.
نظر شما