محدثه مقدم روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: المان مزین به تمثال ۹ شهید رسانه استان با پیشنهاد انجمن صنفی فعالان رسانه ای لرستان و دستور شهردار خرم آباد ساخته و جانمایی خواهد شد.
وی اظهار داشت: اولین یادواره شهدای رسانه لرستان ۲۵ آذرماه امسال به همت انجمن صنفی فعالان رسانه ای برگزار و پیشنهاد ساخت المان از سوی انجمن، با استقبال شهردار خرم آباد مواجه شد که با نامگذاری یکی از معابر شهر به نام این شهدا، در همان منطقه نیز نصب می شود.
مدیرعامل انجمن صنفی فعالان رسانه ای لرستان یادآور شد: «جهانبخش پاپی خالدار» اولین عکاس شهید لرستان (ایران) است که سال ۱۳۵۷ توسط گروه های منحوس ضدانقلاب در کردستان به شهادت رسید و شهادت محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در مزار شریف افغانستان نمونه ای از رشادت، شجاعت و برگ زرین دیگری از دلواپسی جوانان دیار قهرمان پرور لرستان نسبت به میهن عزیز اسلامی ایران است.
مقدم ادامه داد: رشادت چشمگیر خبرنگاران شجاع و نترس لرستان در مناطق ویژه عملیاتی باعث شد این استان در دوران هشت سال دفاع مقدس به عنوان دومین استان پوشش دهنده اخبار عملیات های رزمندگان اسلام لقب بگیرد و این در حالی بود که حتی یک وجب مرز مشترک با کشور عراق نداشت.
وی تاکید کرد: لرستان از آغاز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون ۹ تن از خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران چیره دست و زبده خود را تقدیم آرمان های انقلاب اسلامی کرده است.
شهید محمود صارمی
مدیرعامل انجمن صنفی فعالان رسانه ای لرستان ادامه داد: «جهانبخش پاپی خالدار» اولین عکاس ارتش جمهوری اسلامی ۲۸ اسفند ۱۳۵۷ در پادگان لشگر ۲۸ کردستان توسط گروه های ضدانقلاب به شهادت رسید و «حجت الله یخچالی» متولد ۱۳۳۶ بروجرد نیز تصویربردار سپاه پاسداران بود که ۲۵ اسفند ۱۳۶۰ در منطقه شیب نیسان به فیض شهادت نایل شد.
به گفته مقدم شهید «علیرضا حیدریان» متولد ۱۳۴۱ خرم آباد خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی بود که یک پسر داشت و ۱۲ آذر ۱۳۶۱ در عملیات محرم در منطقه ابو قریب به شهادت رسید، همچنین شهید «محسن کرم وند» متولد ۱۳۴۳ روستای جلگه از توابع پلدختر، تصویربردار اداره کل فرهنگ و ارشاد کرمان بود که ۱۸ آذر ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی فاو به شربت شهادت نائل شد.
وی اظهار داشت: شهید «محمدحسن احمدی» متولد ۱۳۴۱ شهر الیگودرز ، عکاس و دانشجوی کارشناسی مهندسی طراحی صنعتی دانشگاه تهران و عضو سپاه پاسداران اصفهان بود که سه فرزند دختر داشت و مرداد ۱۳۶۷ در عملیات مرصاد به شهادت رسید، همچنین شهید «علی مسلمی» متولد ۱۳۲۸ روستای جوشان از توابع الیگودرز کارمند صدا و سیمای تهران بود که با داشتن ۲ فرزند دختر، سال ۶۷ در عملیات مرصاد حضور داشت و مجروح شد، اما سال ۶۸ بر اثر جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
مدیرعامل انجمن صنفی فعالان رسانه ای لرستان اضافه کرد: شهید «علیرضا حیدریان» برادر شهید خبرنگار غلامرضا حیدریان نیز متولد دوم آذر ۱۳۳۹ در خرم آباد، عکاس روابط عمومی نهضت سواد آموزی بود که ۲ دختر داشت و تیر ماه ۱۳۶۷ در منطقه سردشت جاوید الاثر و پیکر پاکش بعد ۱۳ سال به میهن بازگشت و شهید «ابوذر نورایی» متولد دلفان نیز خبرنگار ارتش بود که سال ۸۴ در سانحه سقوط هواپیمای ارتش به شهادت رسید.
مقدم اضافه کرد: شهید« محمود صارمی» متولد ۱۳۴۷ روستای چهار بره از توابع بروجرد نیز پس از ازدواج در سال ۷۱ صاحب یک فرزند پسر شد و مرداد ۷۷ به عنوان خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهر مزارشریف افغانستان به دست نیروهای طالبان به شهادت رسید.
نظر شما