غلامحسین نظری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این شهرستان همواره جزو رتبههای نخست پرداخت زکات در خوزستان بوده است، ادامه داد: تبلیغ، ترویج و تشویق به پرداخت زکات، ترویج امر به معروف در جامعه است.
وی با اشاره به محل هزینه کرد مبلغ زکات پرداخت شده در این شهرستان بیان کرد: مبلغ زکات جمع آوری شده در سرفصلهای خریدجهیزیه، ساخت مسکن، درمان، تحصیل و خرید وسایل ضروری برای ایتام ونیازمندان شهرستان شوش هزینه شده است.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) شوش گفت: اهتمام به پرداخت زکات دارای خیر فراوان برای جامعه و موجب گره گشایی از مسایل این شهرستان میشود که این اهمیت زکات در جامعه را نشان میدهد.
وی با تاکید بر اینکه درصورت تبیین فضیلت و آثار و برکات مادی و معنوی زکات، گرایش به پرداخت این واجب الهی افزایش مییابد، افزود: پرداخت زکات موجب افزایش رزق و برکت مال میشود.
به گزارش ایرنا، ۲ هزار خانواده مددجو زیر پوشش کمیته امدادامام خمینی (ره) شوش قرار دارند.
۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی از جمله۴۱ هزار هکتار گندم، ۱۱ هزار هکتار کلزا، ۱۱ هزار هکتار چغندرقند، ۱۱ هزار هکتار نیشکر و یک هزار هکتار صیفی جات در شوش کشت میشود که موجب شده این شهرستان جزو رتبههای برتر کشاورزی در استان و کشور باشد.
زکات از واجبات مالی در دین اسلام است که براساس آن، مسلمانان باید مقدار معینی از ۹ قلم کالا برای مصرف در زندگی فقرا و سایر امور عمومی اجتماعی بپردازند.
زکات بر اساس نظر مشهور فقهای شیعه به ۹ چیز شامل گندم، جو، خرما، کشمش، طلا، نقره، شتر، گاو و گوسفند تعلق میگیرد.
سالانه یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در شهرستان شوش تولید میشود.
شهرستان شوش در تولید ذرت دانهای رتبه نخست کشور را دارد و با تولید ۲۰۰ هزار تن گندم از قطبهای مهم کشور در تولید این محصول راهبردی است.
نظر شما