جانشین اداره ایثارگران سپاه: سند راهبردی خدمات‌رسانی به رزمندگان اجرایی شود

اهواز - ایرنا - جانشین اداره ایثارگران سپاه پاسداران در دیدار با نماینده ولی فقیه در خوزستان بر اجرای سند راهبردی خدمات‌رسانی به خانواده معظم شهدا، ایثارگران،جانبازان و رزمندگان در برنامه پنج ساله هفتم توسعه تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، سرتیپ دوم پاسدار کیامرث منصوری عصر شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در اهواز به ارائه گزارشی از آخرین اقدامات اداره ایثارگران در حوزه‌های اعطای تسهیلات و خدمات به خانواده معظم شهدا، جانبازان و رزمندگان پرداخت و نسبت به سند راهبردی خدمات‌رسانی به رزمندگان در برنامه پنج ساله هفتم توسعه در رسیدگی به خانواده بزرگ ایثارگران نکاتی را مطرح کرد.

جانشین اداره ایثارگران سپاه پاسداران افزود: خدمت به خانواده معزز شهدا و جامعه ایثارگران افتخاری گران‌بها است که باید با ارائه خدمات شایسته و کاهش دغدغه‌های آن‌ها، قدردان رشادت‌های شهدا و صبوری خانواده های این بزرگ‌مردان باشیم.

همچنین در ادامه نماینده ولی فقیه در خوزستان ضمن ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در حمایت از جامعه ایثارگران، گزارش ارائه شده را بسیار مسرت بخش و امیدآفرین توصیف کرده و بر لزوم تکریم و سرکشی از خانواده معظم شهدا و جانبازان و رفع مسائل و مشکلات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس تاکید کرد.

در پایان نیز مقرر شد با توجه به آمار بالای شهدا، جانبازان و رزمندگان استان خوزستان، برنامه‌ای ویژه برای تکریم و افزایش رضایت‌مندی ایثارگران پیش‌بینی و اجرا شود.

به گزارش ایرنا، پیش از این نیز محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی ۲۲ آبان‌ماه مجلس گفته بود که دولت و مجلس به دنبال آن هستند که مسائل و مشکلات مربوط به ایثارگران و بازنشستگان در برنامه هفتم توسعه کشور حل‌وفصل شود.

پیش از این نیز مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان با اشاره به رتبه نخست استان در تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر گفته بود که تمام تلاش خود را برای جذب و تبدیل وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگر انجام می دهیم.

حسن نورانی همچنین در سال ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که ۱۷۵۲ درخواست از سوی خانواده شهدا و ایثارگران استان در کمیسیون پزشکی بررسی شده که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ ، ۶۵۲ مورد افزایش یافته و در مدت یک سال و نیم، ۴۰۴۴ درخواست از سوی جانبازان استان در کمیسیون پزشکی بررسی شده است.

به گفته مدیرکل بنیاد شهید خوزستان تاکنون اسامی ۳۷ هزار و ۷۶۲ جانباز و ۲ هزار و ۶۹۷ آزاده در استان خوزستان ثبت شده و بیش از ۶۰۰ هزار برگ سند شامل وصیت‌نامه، خاطره، دست نوشته و تصاویر شهدا احصا و جمع آوری شده که به صورت دیجیتالی ثبت و ضبط شده اند.

بر اساس آخرین اطلاعات اعلام شده از سوی بنیاد شهید استان خوزستان کار تبدیل وضعیت بیش از ۱۰ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگر استان خوزستان از سال گذشته تاکنون انجام شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha