به گزارش ایرنا، حسین قربانی روز دوشنبه در دیدار با «ایربول احمدوف» سرکنسول قزاقستان در ایران در دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: ابعاد همکاری این دانشگاه با کشور قزاقستان میتواند بسیار گسترده باشد و توریست درمانی، تبادل دانشجو و رونق گردشگری از نمونههای خوب همکاری برای بابل و قزاقستان است.
وی افزود: با تشکیل کارگروههای تخصصی با حضور کارشناسان ظرفیتهای موجود بررسی و نیازسنجیهای مربوطه در زمینه توریست درمانی، آموزش دانشجویان و ... صورت میپذیرد.
قربانی ادامه داد: کشور قزاقستان به دلیل توانمندیهای دانشگاه علوم پزشکی بابل در حوزه سلامت همراه با جاذبههای گردشگری علاقمند به ارتباط با این شهرستان شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۴۰۰ هیات علمی، ۴۵۰۸ دانشجو در ۷۵ رشته تحصیلی است، افزود: شهرستان بابل در زمینهی شاخصهای نظام سلامت دارای وضعیت خوبی است و آمادگی آموزش و همکاری با کشور قزاقستان در تمامی زمینههای سلامت را دارد.
این مقام مسوول، گفت: بیمارستانهای این دانشگاه با فعالیت شاخص در زمینه پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان، کاشت حلزون شنوایی، درمان ناباروری، ژنتیک، دیالیز، تعویض مفاصل، رادیو انکولوژی، دندانپزشکی و ... شرایط پذیرا بودن بیماران از سایر کشورها را دارد.
قربانی همچنین بر این نکته مهم تأکید کرد که نباید همکاریهای دانشگاهی صرفاً به موضوع پذیرش دانشجو محدود شود، بلکه باید طیف گستردهای از همکاریهای علمی و آموزشی نظیر تبادل استاد، استفاده از فرصتهای مطالعاتی برای اساتید و دانشجویان، شرکت در کنفرانسهای علمی و آموزشی و مواردی از این قبیل بین دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشگاههای متناظر قزاقستان را در آینده نزدیک شامل شود.
این مسئول همچنین گفت: در مسیر این همکاریهای علمی و پزشکی، نقش پزشکان و اعضای هیات علمی بسیار مهم و برجسته است و آنان به عنوان مهرههای اصلی این تبادل علمی است.
«ایربول احمدوف» سرکنسول قزاقستان با ابراز خرسندی برای حضور در دانشگاه علوم پزشکی بابل، این ارتباط را فرصت مناسبی برای ایجاد بستر همکاریهای مشترک در قالب عقد تفاهمنامهها در حوزههای مختلف علمی دانشگاهی عنوان و ابراز امیدواری کرد زمینه توسعه ارتباطات به صورت عملیاتی در حیطههای مختلف فراهم شود.
وی به وسیع بودن این روابط در حوزههای مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و تجاری افزون بر حوزههای پزشکی، علمی و فناوری اشاره کرد و گفت: این تعامل به جنبههای علمی و آکادمیک معطوف نشده و در سایر زمینههای مرتبط حوزه سلامت نیز برای برقراری همکاریهای مشترک عزم جدی وجود دارد.
احمدوف افزود: ظرفیتهای علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی و پتانسیل امکان برقراری تبادلات علمی و آموزشی در حیطههای مختلف شامل تبادلات استاد و دانشجو، برگزاری دورههای کوتاهمدت آموزشی، طرحهای پژوهشی مشترک و همچنین تجهیزات، لوازم پزشکی و مراجعه بیماران شامل این تفاهمنامه خواهد بود.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ اولین گروه دانشجو را در این دانشگاه وارد شدند که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.
این دانشگاه در منطقه جنوب شهر بابل و در ابتدای خیابان کشاورز واقع است. این دانشگاه در زمینی حدود ۴۰ هکتاری واقع شده است که مملو از درخت های هیرکانی به همراه درخت های نارنج، پرتقال و سیب است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل شامل هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز ۲ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خشرودپی دارا می باشد که سالانه ۷۰ هزار بیمار در این بیمارستان ها بستری می شوند.
در زمان حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای نخستین بار بیش از ۲۰ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کردند.
نظر شما