فرماندار: قابلیت‌های مراغه باید به صورت همزمان و متصل بهم شکوفا شود

مراغه- ایرنا- معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت‌های بی‌بدیل در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، لجستیک و نیروی انسانی دارد، بیان کرد: این قابلیت‌ها باید به صورت همزمان و متصل بهم شکوفا شود تا اقتصاد و معیشت اهالی را تحت تاثیر قرار دهد. 

به گزارش ایرنا «امین امینیان» روز دوشنبه در مجمع عالی بسیج مراغه که با محوریت رفع مشکلات سیب شهرستان در ستاد فرماندهی سپاه برگزار شد، افزود: با شکوفایی این چهار ظرفیت، بسیاری از مشکلات و نیازهای دیگر نیز خود به خود برطرف می‌شود.

فرماندار: قابلیت‌های مراغه باید به صورت همزمان و متصل بهم شکوفا شود
مجمع عالی بسیج مراغه با حضور سرهنگ «حسن صفدری» جانشین فرمانده سپاه عاشورا برگزار شد

وی ادامه داد: این شهرستان قطب کشاورزی آذربایجان‌شرقی به شمار می‌رود و از ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی منحصربه‌فرد در حوزه گردشگری برخوردار است.

«امینیان» همچنین با تاکید بر راه‌اندازی پایانه صادارت محصولات کشاورزی به عنوان یک ظرفیت لجستیکی منطقه، بیان کرد: وجود نیروی انسانی تحصیل‌کرده و متخصص هم از مزیت‌های نسبی این شهرستان محسوب می‌شود و بهره‌گیری درست و اصولی از این سرمایه‌های انسانی، چرخ‌های توسعه اقتصادی شهرستان را به حرکت در می‌آورد.

امینیان: بهره‌گیری اصولی از سرمایه‌های انسانی مراغه چرخ‌های توسعه اقتصادی شهرستان را به حرکت در می‌آورد

فرماندار مراغه با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی از نظر فکری و اجرایی به کمک مجمع عالی بسیج شهرستان نیاز دارند، اضافه کرد: تشکیل مجمع عالی بسیج شهرستان با ۶ کارگروه تخصصی، نشانگر دغدغه بسیجیان برای رفع مشکلات است و این دغدغه‌ها باید با همگرایی رفع شود.

وی بسیج را آنگونه که حضرت امام خمینی(ره) فرموده بودند، «لشکر مخلص خدا» خواند و تصریح کرد: بسیج از زمان تشکیل تا به امروز، در عرصه‌های مختلف حضور موثر داشته است و امروز هم در عرصه سازندگی حضور پر خیر و برکت دارد.

سپاه و بسیج اقدامات گسترده در حوزه اقتصادی و محرومیت‌زدایی دارند

فرمانده سپاه مراغه نیز در این آیین بیان کرد: سپاه و بسیج این شهرستان طی یکسال اخیر در حوزه اقتصادی اقدامات گسترده‌ای انجام داده‌اند و در کنار تلاش برای محرومیت‌زدایی، مطالبه‌ها را در مجمع عالی بسیج مطرح می‌کند.

سرهنگ یحیی حیدری افزود: سپاه و بسیج این شهرستان ۲۴ خانه محروم در سال گذشته و ۳۰ خانه محروم دیگر نیز در سال جاری مرمت و تکمیل کردند.

به گفته وی در حوزه طرح‌های عام‌المنفعه نیز برای بهسازی پنج مسجد، یک خانه بهداشت و مرمت، بهسازی و رنگ آمیزی ۱۲ مدرسه اقدام شده است.

فرمانده سپاه مراغه با تاکید بر اینکه اجرای اردوهای جهادی هر ۲ هفته یکبار در مناطق محروم تکرار می‌شود، اضافه کرد: جهادگران بسیجی هم در مناطق محروم به طور مستمر خدمات عرضه می‌کنند.

به گفته وی هشت هزار و ۵۰۰ نفر روز نیز در حوزه‌های مختلف عمرانی، بهداشت، سلامت، آموزش و فرهنگی خدمات ارایه داده‌اند و تهیه و توزیع ۵۰ هزار بسته معیشتی نیز از دیگر اقدامات است.

وی با تاکید بر اینکه آخرین مورد از توزیع بسته‌های معیشتی با شب یلدا مصادف شد، اضافه کرد: در سالگرد شهادت سردار دلها (۱۳ دیماه) نیز توزیع بسته‌های معیشتی ادامه می‌یابد.

فرمانده سپاه مراغه به توزیع ۲۰ هزار بسته لوازم‌التحریر، کیف و کفش در شروع و میانه سال تحصیلی و ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم در مناسبت‌های مختلف اشاره کرد و افزود: بسیجیان در یکسال اخیر ۶۰ سری جهازیه کامل و ۱۰ قلم کالای کمک زندگی به نوعروسان بی‌بضاعت اهدا کردند.

سرهنگ حیدری با بیان اینکه بسیجیان برای مشارکت در طرح‌های عام‌المنفعه براساس درخواست دستگاه‌های اجرایی آمادگی دارند، افزود: این طرح‌های عمرانی می‌تواند با هزینه اندک و مشارکت بسیجیان انجام شود.

به گفته وی بسیجیان این شهرستان ۱۰ میلیارد ریال به جبهه مقاومت به صورت نقدی کمک کرده‌اند و به میزان پنج میلیارد ریال نیز در پویش طلا مشارکت داشتند.

فرمانده سپاه مراغه اقلام غیرنقدی اهدایی به جبهه مقاومت را بالای چهار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این اقلام شامل پتو و لباس به زودی به جبهه مقاومت ارسال می‌شود.

سرهنگ حیدری برگزاری کلاس‌های اقتصاد مقاومتی و اعطای گواهینامه برای ۲۵۰ نفر و تشکیل صندوق‌های قرض‌الحسنه مردمیاری در ۶۰ محله با گردش مالی سالانه ۱۰ میلیارد ریال را هم یادآوری کرد و افزود: پنج مورد از این صندوق‌ها به شرکت تعاونی ارتقا یافته است.

وی ایجاد بازارچه صنایع دستی برای بانوان بدسرپرست و بی‌سرپرست را هم مورد تاکید قرار داد و افزود: تولیدات خانگی این افراد با مبالغ پایین عرضه می‌شود که هم برای خود آنان و هم مردم مفید است اما باید فضای لازم در اختیار این افراد قرار گیرد.

فرمانده سپاه مراغه به موضوع ناترازی انرژی هم اشاره، و بیان کرد: با هدف کمک به تولید برق در کشور، راه‌اندازی ۶ نیروگاه پنج مگاواتی از طریق اعطای تسهیلات قطعی شده و ۱۰ مورد دیگر هم تا دهه فجر امسال ایجاد می‌شود.

به گزارش ایرنا در این جلسه موضوع بلاتکلیفی سیب زیردرختی مراغه به عنوان یک چالش اساسی در حوزه کشاورزی این شهرستان مطرح، و ایجاد یک کارگروه برای همگرایی و صنایع تبدیلی برای فرآوری سیب مطالبه شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha