به گزارش ایرنا، پیام جلالی روز سه شنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران اظهار کرد: در ۹ ماهه سال جاری، ۲۹۳ دوره آموزشی با حضور بیش از ۶ هزار فراگیر در شعب هلال احمر در شهرستانها برگزار شده است.
وی افزود: در این مدت، ۲۴۳ دوره همگانی و پایه از جمله ۵۴ دوره مهارت داوطلبی اجتماع محور، ۱۷ دوره مبتنی بر نیاز محلی، ۱۵۶ دوره کمکهای اولیه در مدارس و خانه های هلال و همچنین ۱۶ دوره آموزش کمک های اولیه و مخاطرات ویژه نیروهای مسلح توسط مربیان هلال احمر برگزار شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان در ادامه به برگزاری دوره های تخصصی امدادی هلال احمر افزود: در این ۹ ماه، ۵۰ دوره آموزشی شامل بازآموزی مربیان کمک های اولیه کد سه استانی و کشوری، تربیت مربی کمک های اولیه کد سه، پیش بیمارستانی، مقدماتی امداد و نجات، امدادرسانی در تجمعات مذهبی، حمایت های روانی و اسکان اضطراری و بصورت آموزش تئوری و عملی ارائه شد.
جلالی با اشاره به وضعیت نامناسب جادههای کردستان بر ضرورت آموزش های امدادی تأکید کرد و گفت: دوره های تخصصی امداد و کمک های اولیه یکی از اقدامات مهم پیشگیری و آمادگی در برابر حوادث است.
وی یادآور شد: در اغلب مواقع، حادثه آنقدر سریع اتفاق میافتد و میزان صدمه و جراحت به حدی است که باید بلافاصله به فرد مصدوم کمک یا تلاش کرد از خونریزیهای ناشی از مصدومیت فرد آسیبدیده تاحدزیادی کاسته شود و همه افراد میتوانند با آموختن اصول کمکهای اولیه و آموزش های امدادی و انجام کمک صحیح و بهموقع، باعث جلوگیری از مرگ حتمی مصدومین یا شدت یافتن عوارض مختلف شوند.
در حال حاضر حدود یک هزار امدادگر و نجاتگر سازماندهی شده در کردستان مشغول به فعالیت هستند و در حوزه جوانان و داوطلبان نیز ده هزار نفر فعالیت دارند.
نظر شما