سعید ملااسماعیلی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در پایان فصل پاییز سالجاری هیات سرمایهگذاری خارجی ایران با این حجم سرمایهگذاری که متعلق به یک فعال اقتصادی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است، موافقت و مجوز آن با امضای مقام عالی وزارت امور اقتصادی و دارایی به استان مرکزی ابلاغ شد.
وی ادامه داد: این سرمایهگذاری خارجی در زمینه استخراج سنگ مرمریت در یکی از شهرهای استان است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: طبق مجوز سرمایهگذاری خارجی صادره، مقرر است این سرمایه خارجی به صورت ماشینآلات و تجهیزات وارد استان مرکزی شود و با مشارکت یک شرکت فعال داخلی، بخشی از نیازهای حوزه ساختمان استان را تامین میکند.
ملااسماعیلی افزود: هشت مجوز سرمایهگذاری خارجی نیز آذرماه امسال در شهرهای دلیجان، ساوه، خمین و زاویه توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی به ارزش ۳۴ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار صادر شد.
وی بیان کرد: با این میزان سرمایهگذاری، یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلار سرمایه خارجی وارد استان مرکزی و مورد استفاده قرار گرفته است که با ثبت سرمایه خارجی سایر طرحها این شاخص تا پایان سال افزایش مییابد.
استان مرکزی با مساحتی معادل ۲۹ هزار و ۱۲۷ کیلومتر مربع، هشت و یک دهم درصد از مساحت کل کشور را در برگرفته و از شمال به تهران و قزوین، از غرب به همدان، از جنوب به اصفهان و لرستان و از شرق به قم و اصفهان محدود است.
این استان با موقعیتهای ممتاز جغرافیایی، نیروی انسانی متخصص، قرار گرفتن در مسیر ارتباطی شمال به جنوب و غرب به شرق، عبور خطوط انرژی (نفت، گاز و برق)، استقرار مراکز صنعتی و دانشگاهی، مفاخر برجسته مذهبی و علمی، اراضی مستعد کشاورزی و مراتع، ذخایر معدنی، نزدیکی به قطبهای صنعتی و بازار مصرف از توانمندیهای اقتصادی مناسب برای سرمایهگذاری برخوردار است.
اصالت تاریخی، وسعت منابع مادی، انسانی و توانمندیهای تولیدی و سرمایهگذاری به خصوص در بخش صنعت، موجب شده است استان مرکزی از ابتدای فرآیند جذب سرمایهگذاری خارجی در کشور (از زمان تصویب قانون جلب و حمایت سرمایههای خارجی تاکنون) همواره یکی از مقاصد سرمایهگذاران خارجی باشد.
نظر شما