به گزارش خبرنگار ایرنا، هادی حق شناس عصر روز سهشنبه در نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی گیلان اظهار کرد: بهزیستی برنامه و راهکارهای لازم برای چگونگی جمعآوری کودکان کار و بازتوانی خانوادههای آنان را ارائه دهد تا مبلغ مورد نیاز تامین شود.
وی با تاکید بر اینکه نباید شاهد کارکردن کودکان در سطح شهر باشیم، اضافه کرد: برای ساماندهی و جمعآوری کودکان کار کمک خواهیم کرد ضمن آنکه پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید جدی گرفته شود.
وی در ادامه درباره موضوع کنترل بهداشتی فعالیت کبابیهای سیار که بر روی گاریها در سطح شهر رشت، نمود دارند هم گفت: طبیعی است که فعالیت این کبابیها به لحاظ بهداشتی باید کنترل شود اما نباید سخت گرفته شود؛ اگر به اندازه کافی شغل ایجاد کرده بودیم میتوانستیم جلوی فعالیت آنان را بگیریم.
نماینده عالی دولت در گیلان اظهار کرد: شهرداری رشت، اطلاعات کبابیها و اغذیه فروشیهای سیار را به دانشگاه علوم پزشکی گیلان ارائه دهد تا در گام اول کارت سلامت برای آنان صادر شود.
وی با تاکید بر ضرورت ارائه آموزشها و مشاورههای لازم در موضوع مهارتهای زندگی و پیشگیری از خودکشی اظهار کرد: بهزیستی گیلان با افرادی که اقدام به خودکشی کردند و نجات یافتند باید ارتباط مستمر داشته و از وضعیت آنها باخبر شود.
مدیرکل بهزیستی گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه سال گذشته ۱۲۰ و امسال نیز ۱۰ کودک کار در استان شناسایی شده است، گفت: ۶۱ کودک کار گیلان با بازتوانی خانوادههایشان از سطح خیابان جمع شدند.
آریا طوفانی افزود: برای بازتوانی هر خانواده کودک کار بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال کمک بلاعوض پرداخت شد.
وی اظهار کرد: پنج نفر از کودکان کار نیز ترک تحصیل کرده بودند که با مشاوره و مداخله زمینه بازگشت آنان به مدرسه در حال فراهم شدن است؛ معرفی والدین کودکان کار(در واقع نوجوانان) بالای ۱۵ سال برای فراگیری آموزشهای فنی و حرفه ای از دیگر اقدامات بهزیستی است.
سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان نیز در این نشست با اشاره به ابلاغ برنامه جامع کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی به همه دستگاهها در تیرماه امسال گفت: همه مجموعه مبنای کار ما در این اجرای این برنامه هستند.
محمد حسن پور اظهار کرد: برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به مشارکت مردمی نیاز است از اینرو تقویت مشارکت اجتماعی باید توجه باشد.
نظر شما