به گزارش روز شنبه روابط عمومی سازمان، "مجید دهقانیزاده " در هشتمین نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان افزود: میتوان از این فرصتها برای جایگزینی تامین مالی بانکها استفاده کرد.
وی با بیان اینکه هم اکنون بانکها از لحاظ منابع با محدودیت مواجهاند و سیاستهای انقباضی نیز برای کنترل تورم از نقشآفرینی آنها در تامین مالی فعالیتهای اقتصادی کاسته است، اظهار کرد: از این رو ضروری است از فرصتهای دیگری برای تامین مالی پروژهها استفاده شود.
دهقانیزاده تصریح کرد: در استفاده از شیوههای نوین تامین مالی قوانین و مقررات متعددی وجود دارد که مهمترین و ارزندهترین آن قانون تامین مالی و زیرساخت است، این قانون حاوی نکات مترقی و حائز اهمیت و ارزشمندی است که مدیران استان باید آشنایی کاملی با آن داشته باشند.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان یزد تشکیل جلسات کارگروه تامین مالی در استان را خواستار شد و افزود: اطمینان داریم با نظر دولت چهاردهم و تاکید سازمان برنامه و بودجه کشور در راستای تمرکززدایی و افزایش اختیارات به استانها، این کارگروه میتواند در استان گرهگشا باشد.
دهقانیزاده اضافه کرد: راهاندازی کارگروه تخصصی تامین مالی در استان و پیگیری قوانین مرتبط با آن با مشارکت بخش خصوصی به عنوان راهبر و راهگشا، عواید و فواید خوبی را برای توسعه استان به همراه خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص سالروز سفر تاریخی و ماندگار دی ماه سال ۱۳۸۶ رهبر انقلاب به استان یزد، گفت: این سفر آثار و برکات زیادی در حوزههای مختلف از جمله تصویب ۷۲۱ پروژه برای استان به همراه داشت.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد، احداث و بهرهبرداری از خوابگاه دخترانه دانشگاههای استان، بهرهبرداری از بیمارستان شهید رهنمون یزد، احداث پارک موزه دفاع مقدس را از مهمترین پروژههای این سفر عنوان کرد و گفت: چندین پروژه توصیهای نیز در سفر رهبر انقلاب به استان از جمله اجرای باند دوم محور یزد به طبس، راهآهن یزد- اقلید و اجرای طرح خط دوم آبرسانی به یزد در دستور کار برای تکمیل است.
نظر شما