ایرنا- اواخر سال گذشته مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران از اجرای طرح قابلیت اتصال پیام رسان ها به طرح اتصال متقابل پیامرسانها خبر داده بود.
فاز نخست طرح اتصال متقابل بین پیامرسانهای ایرانی نیز اوایل سال ۱۴۰۲ اعلام شد که علاوه بر ارسال و دریافت پیام، امکان ارسال فایل هم فراهم شده و امنیت دادههای کاربران با استفاده از آخرین فناوریهای روز دنیا بهصورت رمزنگاری مبدأ به مقصد تامین می شود.
زیرساخت قاصدک با هدف تسهیل ارسال پیامهای انبوه متنی و چندرسانهای، امکان بهبود ارتباطات سازمانی و صرفهجویی در هزینههای ارتباطی را برای سازمانها و کسبوکارها فراهم کرده است.
دکتر علیرضا جالینوس، مدیرعامل شرکت قاصد هوشمند پیام ایرانیان (قاصدک)، در این خصوص اظهار داشت: «بعد از گام های بلندی که سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص ایجاد زیرساخت اتصال پیام رسان های داخلی از جمله بله، ایتا، گپ، آیگپ و سروش پلاس برداشت، قاصدک در ادامه ی این مسیر با بهرهگیری از این فناوری، بستری ایجاد کرده که سازمانها بتوانند پیامهای انبوه خود را بهصورت کارآمد، هدفمند و با هزینه کمتر به مخاطبان ارسال کنند.»
وی افزود: «این زیرساخت امکان ارسال پیامهای انبوه خدماتی و هدفمند، شامل پیامهای متنی و چندرسانهای مانند تصاویر، صوت و فایلهای دیگر را فراهم میآورد و به سازمانها اجازه میدهد تا با مشتریان خود به شکلی مؤثرتر ارتباط برقرار کنند.»
به گفته مدیرعامل قاصدک، از مهمترین ویژگیهای این بستر میتوان به امنیت بالا با استفاده از الگوریتمهای رمزنگاری، امکان پاسخگویی برخط به مخاطبان، ارسال لینکهای تعاملی و تسهیل تبادل پیام بین فرستنده و گیرنده نهایی اشاره کرد.
وی در ادامه بیان کرد: «این خدمات میتواند در حوزههای مختلف از جمله اطلاعرسانی انبوه، ارائه خدمات مالی و بانکی، و ارسال پیامهای هدفمند در تعامل با مشتریان به کار گرفته شود.»
دکتر جالینوس ابراز امیدواری کرد که با گسترش استفاده از خدمات قاصدک، بسیاری از مشکلات ارتباطی سازمانها و کسبوکارها حل شده و این زیرساخت بتواند به ابزاری مؤثر برای ارتباطات دیجیتال در کشور تبدیل شود.
مشتریان قاصدک شامل سازمانها، دستگاههای اجرایی، بانکها و کسبوکارهای کوچک و بزرگ هستند که به دنبال بهبود ارتباطات خود با مخاطبان و افزایش اثربخشی پیامهای ارسالی میباشند.
نظر شما