به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدمحمد حسینی روز یکشنبه در جلسه شورای زکات شهرستان تربتحیدریه افزود: بر اساس تفاهم نامه باید تا پایان امسال ۲ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال زکات واجب و مستحبی در خراسان رضوی جمعآوری شود.
وی بیان کرد: زکات هر منطقه در همان منطقه هزینه میشود.
رییس کمیته امداد تربتحیدریه با اشاره به معافیت مالیاتی پرداختکنندگان زکات گفت: از ۱۳۴ روستای این شهرستان، ۸۶ روستا مستعد پرداخت زکات واجب هستند که ۳۵۱ نفر زکات پرداختهاند و از این تعداد ۵۴ نفر کل مالک (مالک بزرگ) هستند.
سید سعید عبدالهزاده با بیان اینکه تعهد زکات این شهرستان امسال، ۱۲۰ میلیارد ریال است، افزود: ۹۰ درصد آن در ۹ ماه نخست امسال محقق شده است.
برکات زکات برای نسل کتونی باید تبیین شود
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربتحیدریه نیز در ادامه خواستار تبیین ضرورت پرداخت وجوهات از طریق ادراکسازی و اقناع سازی نسل کنونی شد و گفت: این نسل نیاز دارد تا قانع شود که پرداخت وجوهات چه آثار مثبتی دارد و باید بر روی فهم و درک آنها متمرکز شویم.
مجتبی شجاعی افزود: مجمع خیران مدرسهساز و سلامت در کشور امروز جلوتر از مسوولان و دستگاههای اجرایی حرکتهای بزرگ و موثری انجام دادهاند و باید ببینیم آنها از چه روشهایی استفاده کردهاند و این روشها در شورای زکات ترویج شود.
وی همچنین اظهار کرد: بخشداران و دهیاران نیز باید در حوزه تبیینی برای تبلیغ زکات تلاش کنند.
امام جمعه تربتحیدریه تقویت بنیانهای دینی و معرفتی مردم را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: باید برای مردم تبیین شود که پرداخت وجوهات شرعی، تاکید دین و بیتوجهی به آن، به منزله ورود مال حرام به زندگی است.
حجتالاسلام سید محمد معلمی خواستار اجرای راهکارهای نوین در شورای زکات شد و افزود: شایسته است به جای فقیرزدایی به فقرزدایی بپردازیم و این بدان معناست که زمینههای ایجاد فقر را از بین برد تا فرد فقیر بهبود یافته و دوباره به وضعیت زندگی فقیرانه باز نگردد.
وی گفت: شورای زکات باید به سمت اشتغال مددجویان حرکت کند و نهادهای حمایتی هم باید با ایجاد درآمد پایدار، این امر را محقق سازند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه علاوه بر اینکه قطب درمان منطقه جنوب خراسان رضوی است، با مزیتهای مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما